Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Το περσινό ζευγάρι του κυπέλου ξανά στον τελικό της ΕΠΣ Πέλλας



 




Ο  περσινός κάτοχος του κυπέλλου  Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου πήρε το εισιτήριο για τον φετεινό τελικό , νικώντας εντός έδρας τον Εδεσσαϊκό με 3-1 . Στον τελικό θα βρει τον περσινό του αντίπαλο  και συνώνυμό του της Πέλλας, που νίκησε τον Ολυμπιακό Γαλατάδων με 2-0.


Ν.Μυλότοπος- Εδεσσαϊκός 3-1

Το εισιτήριο για το τελικό του κυπέλου της ΕΠΣ Πέλλας πήρε ο Ν. Μυλότοπος επικρατώντας του Εδεσσαϊκού με 3-1 .
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους  να εμφανίζονται περισσότερο επικίνδυνοι επιθετικά.
Στην β ημίχρονο  οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το γκολ που τους έδωσε προβάδισμα ασφαλείας . Από κει και πέρα έκαναν συντήρηση για να διατηρήσουν τη νίκη τους.  
Στο 31’ ο Μιχάλης Γκότσης άνοιξε το σκορ  1-0 με δυνατό σουτ . Στο 37’ ήρθε το δεύτερο γκολ  όταν ο Αντρέας Ρίτε με κοντινό πλασέ έγραψε το 2 – 0.
Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Γκότση που έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 44’ ο Εδεσσαϊκός κέρδισε  πέναλτι  το  οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Μίσκος γράφοντας το 2 – 1.
Στο 54’ ο Αντρέας Ρίτε πέτυχε  το 3 – 1 με κοντινό πλασσέ.
Διαιτητές του αγώνα οι Γιώργος Μιχαηλίδης, Σταύρος Ζιώγλης και Αλέξης Αποστολούδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ (ΜΑΚΡΙΔΗΣ): Κατρατσέας, Νάτσης, Κατηρτζόγλου, Σαββάκης, Γρηγορίου, Ε.Τσόρμπας, Μυρντίνας, Β.Τσόρμπας , Ρίτε (64’ Τσαβαλάκογλου), Γκότσης (64’ Χαμαλίδης), Οφίδης (57’ Χατζής).

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (ΜΕΣΗΜΕΡΛΗΣ): Παντελαίος (62’ Τσίγκας), Γάτσος, Σέρα Ρέις, Πεχλιβάνης, Μηλιάδης, Τσάτσε, Παπαηλίας, Μουτσάρας, Χούμαλης (57’ Πέγιος), Σαρίδης (53’ Μεταξάς), Μίσκος.

Πέλλα- Γαλατάδες  2-0

Στον τελικό του κυπέλλου προκρίθηκε ο ΜΑ Πέλλας  κερδίζοντας  με 2 – 0 του Ολυμπιακού Γαλατάδων.
Στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα νωρίς, με αποτέλεσμα να παίζουν πιο άνετα.
Το β μέρος ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να προσέχουν αρκετά την άμυνά τους.  Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο ΓΚΟΛ  για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, χωρίς όμως να το καταφέρουν . Άφησαν  πάντως πολύ καλές εντυπώσεις
Στο 4’ ο Γάκης άνοιξε το σκορ  1-0 για τους γηπεδούχους . Στο 41’ ο Κώστας Χαρμάνας διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων γράφοντας το 2 – 0 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 80’ αποβλήθηκε ο Δημήτρης Γάκης των γηπεδούχων.

Διαιτητές του αγώνα οι Δημήτρης Τσίπας (Κορώνας – Πίλτσης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ (ΓΥΡΙΧΙΔΗΣ): Ογκανέζωφ (35’ Πόπης), Κορώνας, Βουσβούρης, Κουτρογιάννης, Γάκης, Μπουράκης (60’ Μπρατσούδης), Καραμούζας, Κηλίκης, Τζιβελέκης (85’ Στάγκος), Χαρμάνας, Καμπούρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ (ΑΝΤΩΝΑΣ): Μίγγας, Ιωαννίδης, Τουρατζίδης, Σταπατώρης, Σταυρίδης, Τόπκας (82’ Μανδάλης), Μάλαμας Δ. (67’ Τσελεμπής), Μπουρνάζης, Κ.Μάλαμας ,(72’ Γιάντσης), Νόσης, Καραδήμος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)