Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Από την Αλμωπία ο δράστης της δολοφονίας στα Γιάννενα



 


Ο 48χρονος που συνελήφθη  πριν δύο μέρες κατηγορούμενος για τη δολοφονία 36χρονου, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τον περασμένο Απρίλιο σε κατάσταση αποσύνθεσης σε χαράδρα, δίπλα στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων, κατάγεται από την ΑΛΜΩΠΊΑ..(σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές από το Θεοδωράκι)

Κλιμάκιο Αστυνομικών, ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην περιοχή και πραγματοποίησε έρευνα στην πατρική κατοικία του δράστη, βρίσκοντας μία μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο τύπου Φλόμπερτ, ένα πιστόλι ρέπλικα, ένα πιστόλι κρότου κι ένα φυσίγγι.
Όπως έγινε γνωστό, το κίνητρο της δολοφονίας εκτιμάται ότι ήταν οι επαγγελματικές διαφορές που είχε ο φερόμενος ως δράστης με το θύμα του. Οι δύο άνδρες είχαν φορτηγά - ψυγεία με τα οποία μετέφεραν κρέατα και ευπαθή προϊόντα από και προς βαλκανικές χώρες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα σημειώθηκε ένα μήνα πριν τον εντοπισμό του πτώματος. Θύτης και θύμα συναντήθηκαν στα Γιάννενα και η κουβέντα τους εξελίχθηκε σε καβγά. Ο 48χρονος φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι τον 36χρονο με υποπολυβόλο τύπου Σκόρπιον, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια μετέφερε τη σορό του 36χρονου και την πέταξε στη χαράδρα.

Σε έρευνα στο φορτηγό του συλληφθέντα βρέθηκαν ένα υποπολυβόλο Σκόρπιον με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια, ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ κι ένα πτυσσόμενο στιλέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)