Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 49-65


Καλύτερος από την αρχή του παιχνιδιού ο Φίλιππος Βέροιας επέβαλε το ρυθμό και και επικράτησε εύκολα του γηπεδούχου Πανεδεσσαϊκού με 49-65.
Οι παίκτες  του Πανεδεσσαϊκού "εκνευρίστηκαν" αδικαιολόγητα από την αρχή του παιχνιδιού με δύο-τρία ελεγχόμενα σφυρίγματα των διαιτητών σε σωματικές επαφές στην άμυνα που καταλογίστηκαν φάουλ σε βάρος τους,με αποτέλεσμα την έλλειψη συγκέντρωσης στην επίθεση. Επιπόλαιες ενέργειες και εύκολες χαμένες προσπάθειες δεν τους επέτρεψαν να μείνουν κοντά στο σκορ προκειμένου να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από τον πολύ δυνατό Φίλιππο. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχοντας μεγαλύτερα κορμιά κάτω από το καλάθι, επικράτησε στον τομέα των ριμπάουντ ανανεώνοντας τις επιθέσεις της, όπου ήταν εμφανής η απουσία του Πέπα, ενώ στην άμυνα παίζοντας κλειστά πάνω στον Πέτκο, κατάφερε να τον περιορίσει δημιουργώντας πρόβλημα στην επίθεση των γηπεδούχων ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πανεδεσσαϊκός παρατάχθηκε με επτά(7) παίδες στη σύνθεση του, με τους Γέργη και Μυλωνά να χάνουν όπως φαίνεται και το υπόλοιπο των αγώνων της τελικής φάσης.  Πολύ καλή η διαιτησία των Βάσιου και Κορδάλη.

Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης):Γιούρτσης, Τράπκος 1, Πέτκος 18(3 τριπ.), Σιβένας 7, Τυρπάνης 5, Παρίσης 2, Χρήστου, Στόμας, Κληντσάρης 3, Παζάρκας 4, Μπούζμπας 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)