Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μόνοι τους τα είπαν , μόνοι τους τα άκουσαν



ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ


    Από την Αριδαία και το Δήμο Αλμωπίας ξεκίνησε  τη Δευτέρα (11/3), αλλά σε άδεια αίθουσα,  η υλοποίηση των ενημερωτικών ημερίδων για την ανακύκλωση και, ειδικότερα,
την προοπτική της ανακύκλωσης των τηγανελαίων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Διοργανωτές των εκδηλώσεων είναι η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (υπεύθυνοι σχολικών δραστηριοτήτων)  και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας-Γιαννιτσών-Συντονιστής Φορέας Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Απορρίμματα τα χρήσιμα άχρηστα» σε συνεργασία με την εταιρία Ionian Recycle.  

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους την υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος «Αρχιμήδης» για την προώθηση της ανακύκλωσης των τηγανελαίων. Η επιτυχία του προγράμματος, μέσω του οποίου εξασφαλίζονται ανταποδοτικά οφέλη για την προμήθεια δωρεάν ποσοτήτων πετρελαίου θέρμανσης για τις σχολικές μονάδες, προϋποθέτει την ενεργητική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας. Για το λόγο αυτό έχει οργανωθεί η υλοποίηση των τριών ενημερωτικών ημερίδων στην Αριδαία, Έδεσσα και Γιαννιτσά.         Οι επόμενες ενημερωτικές ημερίδες στην Έδεσσα και τα Γιαννιτσά θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το επόμενο πρόγραμμα:

    ΕΔΕΣΣΑ: Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, ώρα 12.00μ.μ., Αίθουσα εκδηλώσεων Διοικητηρίου 
    ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013, ώρα 12.00μ.μ., Αίθουσα Πληροφόρησης Νέων Δήμου Πέλλας

Οι σχολικές μονάδες και ενδιαφερόμενοι φορείς ή ομάδες πολιτών που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα «Αρχιμήδης» για την εγκατάσταση ειδικού κάδου σε χώρο ευθύνης τους, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6980673889-6980116798, 6948648314 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ionianrecyclehellas@gmail.com. 




1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ & ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Τ'ΑΚΟΥΝ ! ( ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΝΔΡΙΤΣΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΗΔΕΣ, κλπ. )
    ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ... Η ΖΩΓΡΑΦΟΥ !! ΠΟΥ "ΜΟΥΝΤΖΩΣΕ" ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)