Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON DO

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 420 ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 1000 ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ Α.Σ. ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ



    Άριστη η διοργάνωση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος TAEKWON DO από τον ¨Μ.Αλέξανδρο¨ Γιαννιτσών , που για άλλη μια φορά απέδειξε την οργανωτική του εμπειρία καθώς υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους συλλόγους που συμμετείχαν αλλά και από τους θεατές.
    Το Πρωτάθλημα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Π.Μυλότοπου με συμμετοχή 420 αθλητών από 22 σωματεία – μέλη της Ένωσης Βορείου Ελλάδος και της Ομοσπονδίας TAEKWON DO. Την διοργάνωση έγινε με την στήριξη του Δήμου Πέλλας και της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO.
    Αρχικά αγωνίστηκαν οι αθλητές που είναι γεννημένοι τα έτη 2004,2005,2006,2007 και 2008 χωρίς ανάδειξη νικητή και ακολούθησε το Πρωτάθλημα σύμφωνα με τις κατηγορίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας, οι οποίες  είναι: παίδες – κορασίδες (γεννημένοι τα έτη 2003,2002,2001,2000), έφηβοι – νεανίδες (γεννημένοι τα έτη 1999,1998,1997,1996) και άνδρες-γυναίκες (γενημμένοι από το 1995 και κάτω). Οι διαιτητές ήταν της Ένωσης Βορείου Ελλάδος με υπεύθυνο τον Τσουμπερλίδη Γεώργιο.     
    Τους αγώνες παρακολούθησαν πάνω από 1000 θεατές, γονείς και φίλοι των αθλητών και του αθλήματος και είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά το Ολυμπιακό άθλημα του TAEKWON DO και χειροκρότησαν και ενθάρρυναν  τους αθλητές. Οι αγώνες διεξήχθηκαν με το ηλεκτρονικό σύστημα σε 3  ταιρέν ταυτόχρονα και έλαβαν μέρος και αθλητές που αγωνίζονται και σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και σε Διεθνείς αγώνες .
    Στη γενική κατάταξη την 1η θέση κατέκτησε ο σύλλογος ¨ΑΙΟΛΟΣ¨ Θεσσαλονίκης με 18 μετάλλια, την 2η ο σύλλογος ¨ΠΥΓΜΗ¨ Βέροιας με 16 μετάλλια και την 3η θέση ο σύλλογος ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ Γιαννιτσών με 11 μετάλλια και ισοβάθμησε με τον σύλλογο ¨ΝΕΜΕΣΙΣ¨  Θεσσαλονίκης.
    Οι αθλητές του  ¨Μ.Αλέξανδρου¨ Γιαννιτσών με προπονητή Ινδόπουλο Δημήτρη που κατέκτησαν μετάλλια  στο Πρωτάθλημα είναι οι εξής: Κάμτση Μαρία, Λάσκος Κλεάνθης, Πεταλάς Γιάννης, Ιωαννίδης Γιάννης, Ναϊμ Μιχάλης, Χουτρούδη Ελισάβετ, Ανθυμίδης Στέλιος, Συμεωνίδου Ελευθερία, Μάγκας Μάριος, Παρασίδης Χάρης.
    Στους αγώνες χωρίς νικητή συμμετείχαν οι αθλητές: Μοσχίδου Μαρία, Συμεωνίδου Άννα, Ντόνα Άννα-Μαρία, Πολύζου Άννα, Καλπαζίδης Πέτρος, Βασιλειάδης Γεώργιος, Μαγγασάρωβ Νίκος, Βαφειάδης Χαράλαμπος, Στεργιούλας Χαράλαμπος, Σαλή Ικλέρ, Καλαϊτζίδης Κώστας, Στεργιούλας Σωκράτης, Χρυσοστομάκης Σταύρος, Βαφειάδης Γεώργιος, Κατμάδας Απόστολος, Παπανδρέου Δημήτρης, Κατσούλας Ιωάννης, Ματρακούλιας Ιωάννης, Κεχαγιόγλου Απόστολος, Σαρκισιάν Αρτέμης, Σαρκισιάν Βαλέριος, Ανθυμίδης Στέλιος, Σαββίδης Γεώργιος, Γεωργιάδης Γεώργιος, Καλμπαζίδης Πέτρος, Βασιλειάδης Ιωσήφ, Βασιλειάδης Βασίλειος, Καπουρτζούδης Δημήτριος, Ανθυμίδης Χαράλαμπος, Γεωργιάδης Αλέξανδρος, Παρόγλου Γιάννης, Βουλγαρίδου Αγγέλα, Σαλή Σαχμπίχα, Κολυμπάρη Πολυξένη, Σαλή Εφέ, Κουρκουτίδης Αθανάσιος, Κωνσταντίνου Ανδρέας, Καρακεχαγιάς Αντώνης, Δημητρίου Μιχαήλ.
    Στους αγώνες συμμετείχαν οι εξής σύλλογοι:
·        ¨ΠΥΓΜΗ¨ Βέροιας με προπονητή τον Κώτα Γεώργιο
·        ¨ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ¨ από τα Καμένα Βούρλα με προπονήτρια την Σταύρου Ρούλα
·        ¨ΘΗΣΕΑΣ¨ Αγρινίου με προπονητές τον Κακαρέλη Νίκο και Ζωή
·        Κ.Τούμπα Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Γιαννακίδη Νίκο
·        ¨ΝΕΜΕΣΙΣ¨ Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Τέρμπο Δημήτριο
·        ¨ΠΗΓΑΣΟΣ¨ Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Ζηγκιρίδη Νίκο
·        ¨ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ¨ Γουμένισσας με προπονητή τον Αλμπάνη Απόστολο
·        ¨ΠΑΛΛΗΝΗ¨ Χαλκιδικής με προπονητές τον Λαναρά Ιωάννη και Μανώλη
·        ¨ΠΡΩΤΕΑΣ¨ Σερρών με προπονητές τον Δανιηλίδη Παναγιώτη και Σάββατο¨
·        ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ Μουδανιών με προπονητές τον Δήμο Δήμου και Χατζηγιάννη Φωτεινή
·        Α.Σ.¨ΕΔΕΣΣΑΣ¨ με προπονήτρια την Μπιρόζη Αναστασία
·        ¨ΑΙΟΛΟΣ¨ Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Κόρακα Ιωάννη
·        Α.Σ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Κόρακα Ιωάννη
·        ¨ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ¨ Θέρμη Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Κόρκα αΑπόστολο
·        Α.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με προπονητή τον Ζήκο Βασίλειο
·        ¨ΣΑΡΙΣΑ¨ Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Αρβανιτίδη Αντώνη
·        ¨ΑΘΛΟΣ¨ Γιαννιτσών με προπονητή τον Πανώργια Σπύρο
·        Α.Σ. ΛΑΜΙΑΣ με προπονητή τον Σταμέλο Παναγιώτη
·        ¨ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ¨ Κορδελιού Θεσσαλονίκης με προπονητές τους  Πισπιρίγγα Λεωνίδα,Μιχαηλίδου Μαργαρίτα, Δηλγεράκη Στέλλα
·        ¨ΑΘΛΟΣ¨ Κιλκίς με προπονητές τους Πουντζουκίδη Κώστα, Μουτσάκη Τάσο
·        Α.Σ.¨ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ¨  Θεσσαλονίκης με προπονητές την Σωτηρίου Μαρία, Πισπιρίγγα Λεωνίδα
·        Ο διοργανωτής Σύλλογος ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ με προπονητή τον Ινδόπουλο Δημήτρη

    Ο ¨Μ.Αλέξανδρος¨ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δήμο Πέλλας και την Αντιδημαρχεία Αθλητισμού, τον Αντιδήμαρχο Τοπάλογλου Στέφανο, την Ένωση TAEKWON DO Β.Ελλάδος και τον  Πρόεδρο Χρήστο Μανώλη, τις γραμματείες των αγώνων Ινδοπούλου Μαρία, Ινδοπούλου Μιχαέλα, Παπαγιαννοπούλου Δάφνη, Ινδοπούλου Κατερίνα, Κοπασάκη Αντώνη, Σαββόπουλο Κυριάκο, τους διατητές της Ομοσπονδίας, τους συλλόγους και τους προπονητές, τον γιατρό των αγώνων Σοφίδη Γεώργιο, τον Καραβίδα Μπάμη για την μικρόφωνη του Δήμου, την τοπική σύμβουλο Τσίκου Πασχαλίνα και τέλος το φίλαθλο κοινό.
    Ιδιάιτερες ευχαριστίες στους χορηγούς των αγώνων που στήριξαν τη διαφημιστική καμπάνια και ήταν οι εξής:
·        FAMILY SUPER MARKET, επώνυμα, φθηνά και οικονομικά
·        ΔΕΡΡΑΣ, πτηνοτροφικές επιχειρήσεις, κοτόπουλα
·        Ι.ΚΤΕΟ Δουβαντζής Πέτρος – Πένογλου Γεώργιος
·        DEMIS BAKERY DINKEL ZEA, Αφοί Χαχούδη, αρτοποιεία
·        ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ TRAVEL , Γραφείο Γενικού Τουρισμού
·        ΡΟΔΙΝΙ Ζαχαροπλαστείο
·        PIZZA HOUSE, restaurant – πιτσαρία, Γιαννιτσά

    Ο σύλλογος διοργανώνει Διεθνείς αγώνες KICK BOXING, SEMI CONTACT στις την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Π.Μυλότοπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)