Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

.Α.Σ. ΜΕΛΙΚΗΣ - Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 48-52




Με νίκη με την οποία εξασφάλισε την τιμητική τρίτη θέση στην τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ  συνέχισε ο Πανεδεσσαϊκός, απέναντι στον Γ.Α.Σ. Μελίκης.
Με την ομάδα για ακόμη έναν αγώνα να αποτελείται κατά βάση από παίδες, η φιλοξενούμενη ομάδα εγκλωβίστηκε επιθετικά από τους υψηλόσωμους παίκτες των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να εκνευριστούν τα επιθετικά ατού και να αστοχούν ακόμη και σε εύκολες προσπάθειες.  Το 32-22 του πρώτου ημιχρόνου δεν λειτούργησε αφυπνιστικά για τους παίκτες του Πανεδεσσαϊκού οι οποίοι μέχρι το 25ο λεπτό ήταν "αγνώριστοι".  Σε εκείνο το σημείο η αφύπνιση του Πέτκου, ξύπνησε και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του οι οποίοι έδειξαν περισσότερο πάθος στην άμυνα, κάτι που απέφερε κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό για τον Πανεδεσσαϊκό με την επιστροφή στο παιχνίδι να είναι γεγονός. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν λύσεις στην "επιθετική" άμυνα των αντιπάλων τους, με αποτέλεσμα με προσωπικά καλάθια των "παλιών" Σιβένα και Πέτκου οι φιλοξενούμενοι να κλειδώσουν στο τέλος τη νίκη.

Δεκάλεπτα:1ο(13-14), 2ο(19-08)32-22 ημίχρονο, 3ο(07-13)39-35, 4ο(09-17)48-52 τελικό.

Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης): Γιούρτσης 2, Σίπκας 4, Σιβένας 7, Στόμας, Παζάρκας, Τράπκος, Πέτκος 31(3 τριπ.), Χρήστου, Τυρπάνης 2, Κληντσάρης 2,  Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)