Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Κακοτεχνίες στον κόμβο;




Μεταφέρουμε με μεγάλη επιφύλαξη την πληροφορία. Οι σωλήνες ύδρευσης και του υπόγειου καλωδίου ηλεκτροφώτισης στον υπό κατασκευή κόμβο στην δυτική είσοδο της Αριδαίας  είναι παρόμοιες με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς σε μελλοντική βλάβη τι ακριβώς είναι η κάθε μία .
Μπορούσε κάλλιστα η μια να τοποθετηθεί από την άλλη πλευρά και να μηδενιστεί κάθε πιθανός κίνδυνος στο μέλλον . Σύμφωνα με πληροφορίες όταν προτάθηκε από πολίτη η απλή αυτή διαπίστωση και πρόταση εισέπραξε χλεύη και επιθέσεις.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε , ούτε και είμαστε τεχνικοί για να επιμείνουμε ποιο είναι το σωστό και ποιο όχι. Ασφαλώς αυτοί που έχουν την ευθύνη και είναι γνώστες οφείλουν να δώσουν μια απάντηση.
Και παλαιότερα επικροτήσαμε την κατασκευή του κόμβου και δώσαμε τα εύσημα στην δημοτική αρχή για την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει στη κατασκευή του συγκεκριμένου έργου . Επισημάναμε όμως ότι επειδή δεν γίνονται κάθε μέρα  τέτοια έργα , να φροντίσουν η κατασκευή να γίνει σωστά . Δυστυχώς υπάρχουν πληροφορίες ότι όλα δεν γίνονται όπως πρέπει.

2 σχόλια:

  1. 1ον εχει αργησει πολύ.
    2ον τελειώνεται.
    3ον πολά λεφτα για μικρό έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΡΔΑΙΩΤΕΣ...ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ Η ΑΛΑΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)