Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Νέο δυναμικό σχήμα στον Αλμωπό;




 
Σοβαρά το σκέφτονται ισυροί παράγοντες να αναλάβουν τον Αλμωπό στις εκλογές που θα γίνουν για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων  και μόνο εκτός σοβαρού απροόπτου  η προσπάθεια αυτή μπορεί να μην ευδοκιμήσει . Επιθυμία της είναι να στελεχωθεί και από ανθρώπους που έχουν μεράκι , είτε από τη τωρινή διοίκηση , είτε από καινούργιους ή παλαιότερους , ώστε η ομάδα να ξεφύγει από αυτή τη κατηγορία και να αγωνίζεται πιο ψηλά . Εκτιμούν ότι υπάρχει πολύ καλό έμψυχο υλικό , ενώ υπάρχουν πολλά αξιόλογα ταλέντα στις ομάδες υποδομών , αλλά και στα χωριά .Εκτιμάται πάνττως ότι ένα θετικό στοιχείο για την ανάμειξη στα διοικητικά του σχήματος που ετοιμάζεται είναι και η άνοδος στη Γ ΄Εθνική μέσα από τα μπαράζ. Στόχος που θεωρείται εφικτός με λίγη προσοχή.

1 σχόλιο:

  1. θεωρω την αναφορα ,ετσι οπως ειναι ,αυθαιρετη ειτε απο εσας ειτε απο τους ενδιαφερομενους.εξηγουμαι: αν η ομαδα δεν καταφερει την ανοδο στη γ' εθνικη ,θα ειναι αρνητικο στοιχειο για την αναμειξη αυτων που εσεις ξερετε; καθαρες κουβεντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)