Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Εκδρομή των ακαδημιών του Πανεδεσσαϊκού στο PAOK SPORTS ARENA






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 4ο συνεχή χρόνο η εκδρομή των ακαδημιών του Πανεδεσσαϊκού το περασμένο Σάββατο στο PAOK SPORTS ARENA προκειμένου να παρακολουθήσουν το ντέρμπι που έδωσε ο Δικέφαλος του Βορρά με τον Πανιώνιο για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α1.

Εκατόν τριάντα(130) αθλητές των τμημάτων υποδομής του Πανεδεσσαϊκού και είκοσι(20) συνοδοί αυτών έδωσαν δυναμικό παρόν στο πανέμορφο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ και έφυγαν ευχαριστημένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν.
Στα πλαίσια της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο σύλλογοι τα τελευταία χρόνια πριν τον αγώνα της ανδρικής ομάδας πραγματοποιήθηκαν τρεις φιλικοί αγώνες αγοριών του Πανεδεσσαϊκού με αντίστοιχα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και δύο φιλικοί αγώνες κοριτσιών με αντίστοιχα τμήματα του Ζέφυρου Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες  πραγματοποιήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του PAOK SPORTS ARENA, με τους γεννηθέντες 2001-2002 να έχουν την τύχη να αγωνιστούν στο κεντρικό γήπεδο.
Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ κ. Θόδωρος Πολυμένης ξενάγησε στους χώρους του γηπέδου την πολυπληθή αποστολή από την Έδεσσα, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε φωτογράφηση και αυτόγραφα με τους Λίνο Χρυσικόπουλο και Μιχάλη Τσαϊρέλη, παρακολούθηση των προπονήσεων των ομάδων Παμπαίδων και Νεανίδων του ΠΑΟΚ, ενώ στο τέλος ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας κορασίδων και νεανίδων του ΠΑΟΚ κ. Ευρυπίδης Μελετιάδης μίλησε στους μικρούς καλαθοσφαιριστές από την Έδεσσα για τον κόπο και τη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν αν θέλουν να είναι καλοί αθλητές. Οι Εδεσσαίοι καλαθοσφαιριστές εντυπωσιάστηκαν από την πειθαρχία των αθλητών των οποίων παρακολούθησαν προπονήσεις και σίγουρα παραδειγματίστηκαν για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να "δουλέψουν" στη συνέχεια.
Ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τον υπεύθυνο υποδομών κ. Πολυμένη Θεόδωρο για την φιλοξενία, καθώς και τους γονείς των αθλητών του συλλόγου που ακόμη μία φορά παρά τις δυσμενείς συνθήκες εμπιστεύτηκαν και στήριξαν τις δραστηριότητες του συλλόγου.
 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)