Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Σε αδιέξοδο η Δόξα Εξαπλατάνου;

 



Μόλις ένα χρόνο κράτησαν οι …φιλοδοξίες της Δόξας Εξαπλατάνου.
Από την εκρηκτική εμφάνισή της στις μεταγραφές πέρισι  και τις φιλοδοξίες της να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα ,τελικά κατάφερερ να παραμείνει στη κατηγορία την τελευταία αγωνιστική και αφού χρειάστηκαν και κάποιες άλλες «διπλωματικές» εξωαγωνιστικές κινήσεις.

Οι πολλές μεταγραφές όμως και οι συνεχείς αλλαγές προπονητών έφεραν και γκρίνια. Πολλοί ‘ηταν αυτοί  στον Εξαπλάτανο που θα ήθελαν να αξιοποιηθούν πρώτα τα παιδιά του χωριού . Εύκολο να το λές , δύσκολο όμως στη πράξη , αφού η Α1 είναι αρκετά δυνατή .
Η ξαφνική παραίτηση της Διοίκησης δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητή από τους φιλάθλους όχι μόνο της Δόξας , αλλά και της ευρύτερης περιοχής .
Οι γενικές συνελεύσεις δεν έβγαλαν αποτέλεσμα και η ομάδα ουσιαστικά μένει ακέφαλη. Μπορεί στο επίσημο site της ομάδας να αναγράφεται ότι τη Δευτέρα πρόκειται να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση , οστόσω δεν αναφέρεται ούτε ένα όνομα , με αποτέλεσμα ο καθένας να βάζει στο μυαλό του ότι θέλει .
Η αναφορά ότι «, μετά από αρκετή συζήτηση και προβληματισμούς, οριστικοποιήθηκαν τελικά τα νέα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ.
Αποτελείται  κυρίως από μέλη της προηγούμενης διοίκησης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη αγάπη τους για την ομάδα, αλλά και με σημαντικές παρουσίες νέων μελών.», μάλον αφήνει ,παρά λύνει πολλές απορίες των φίλων της ομάδας. Σύμφωνα με το site της ΔΟΞΑΣ

«το Δ.Σ. αποφάσισε νέα συνάντηση την Δευτέρα 13-05-2013 και ώρα 9 μμ., για την ανάδειξη και κατανομή των αρμοδιοτήτων στην ομάδα.»
΄Ιδωμεν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)