Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αξιοποίηση ιαματικών πηγών Παρανεστίου




Την εγκατάλειψη του φυσικού πλούτου των θερμών νερών της περιοχής του Παρανεστίου και τις δυνατότητες αξιοποίησης τους από τον οικείο δήμο, αλλά και άλλους φορείς συζήτησε στην τελευταία συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

Το Δ.Σ. μετά από εισήγηση του πρόεδρου του Ανέστη Αναστασιάδη αποφάσισε να επισκεφτεί το δήμο Παρανεστίου, να συζητήσει με το δήμαρχο αλλά και τους άλλους αρμόδιους φορείς τις δυνατότητες ανάπτυξης του ιαματικού πλούτου της περιοχής.
Στην συνεδρίαση παραβρίσκονταν, επίσης, τα μέλη της Πολιτιστικής Επιτροπής του
του Πανελληνίου Συλλόγου και ο σύμβουλός του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αλέκος Αναστασιάδης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου συζήτησε, ακόμη, για τις αρχαιρεσίες στον Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας και αποφάσισε να συγχαρεί τη νέα διοίκηση για την εκλογή της.
Συζήτησε, επίσης, για το συνέδριο για τον ιαματικό τουρισμό που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ένωσα Δήμων Στερεάς Ελλάδας στα Καμένα Βουρλα , το τουριστικό φεστιβάλ που διοργανώθηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την ημερίδα που διοργάνωσε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και η Περιφέρεια στην Θεσσαλονίκη με θέμα τον τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)