Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Βαλκανικό ενδιαφέρον για τα Λουτρά Πόζαρ


 



Έντονο ενδιαφέρον έχουν αρχίσει να δείχνουν κάτοικοι της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας για την λουτροθεραπεία  αλλά και τις διακοπές σε ελληνικές λουτροπόλεις.
΄Ενας πολύ ικανός αριθμός μέχρι τώρα προτιμούσε τη Βουλγαρία και κυρίως το Σαντάνσκι.
Η φήμη όμως των Λουτρών Πόζαρ έχει κινήσει το ενδιαφέρον τους  .
Τη Πέμπτη δημοσιογράφοι της μεγαλύτερης εφημερίδας της γείτονος χώρας επισκέφθηκαν τη περιοχή προκειμένου να κάνουν ειδικό αφιέρωμα , καθώς το ενδιαφέρον των συμπατριωτών τους για τη περιοχή αυξάνεται ραγδαία. Ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη σφαιρικά για την λουτρόπολη , όπως και από τον Αντιπρόεδρο της Επιχείρησης Πέτρο Τζέκο. . Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κυνηγών Αλμωπίας Γιάννης Στεφανίδης,  τους ενημέρωσε για ζητήματα του αντικειμένου του, αλλά και την τεράστια πανίδα και χλωρίδα της περιοχής.
Ο Διευθυντής της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ , του Ράδιο Αλμωπία και του blog Aridaia -gegonota Πέτρος Σαμάνδης τους διέθεσε φωτογραφίες από το αρχείο του,  που παρουσιάζουν τα τοπία της περιοχής όλες τις εποχές και προσφέρθηκε να προσφέρει πληροφορίες που αφορούν την λουτρόπολη , αλλά και θέμα των ιαματικών πηγών γενικότερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τέλος του μήνα αναμένονται να γίνουν σεμινάρια τουριστικών πρακτόρων από την FYROM ,αλλά και από άλλες βαλκανικές χώρες στη περιοχή των Λουτρών Πόζαρ. 
Οι φωτογραφίες είναι από το Εστιατόριο -Ταβέρνα ο ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ στο Λουτράκι , ο οποίος και τους παρέθεσε γεύμα. 

3 σχόλια:

  1. Ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΑΝ ΤΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ:ΩΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o stefanidis den itan prin kana dimino pou oriotane sto dimotiko simboulio kai ithele na deirei ton nikolaidi kai to dimarxo kai ton kratousane telika sto flik flak einai poli kalos oxi apla stin kolotoumpa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kολλατε σε λεπτομερειες!Το ονομα της"πρωην Γιουγκοσλαβικης δημοκρατιας της Μακεδονίας "αντι για ΣΚΟΠΙΑ δεν σας πειραζει!!!Οι εσωτερικες κοντρες τους μας
    πειραξαν!



    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)