Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ακόμα και στον νομικό σύμβουλο χρωστάει ο πρώην Δήμος Εξαπλατάνου



Απίστευτα  πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν με τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.
Ακόμα και ο νομικός σύμβουλος από την ΄Εδεσσα που είχαν  και που είχε πολύ συγγενική σχέση με τον τελευταίο Δήμαρχο , είναι απλήρωτος. Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες έβγαλε διαταγή πληρωμής και ζητά 12 χιλ ευρώ.
Να σημειωθεί πάντως ότι ο συγκεκριμένος , είχε αρνηθεί πολύ πρόσφατα κατά την διάρκεια δικών που αφορούσαν πρώην αιρετούς του Δήμου Εξαπλατάνου ,ότι ήταν νομικός σύμβουλος στον τότε Δήμο Εξαπλατάνου.
Αν όντως αληθεύει η πληροφορία , τότε σίγουρα γεννώνται πολλά ερωτηματικά. Πολύ περισσότερο δε , για ποιο λόγο τον άφησαν και αυτόν απλήρωτο.

5 σχόλια:

  1. το δικηγορο τελευαταίο τον πληρώνεις έτσι κι αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΑΡΙΚΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ Κ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤ8Ν ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΧΡΕΩΝΕ 700 ΕΥΡΩ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Υ0ΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 207 Η 2008 Κ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ.. ΕΛΕΟΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕΙΣΜΟΔΑΝΙΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΕΙ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ....ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κύριος Ψαρίκογλου έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για το τι έγινε στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου. Όχι μόνον δεν πρέπει να πληρωθεί (12.000€ ) αλά να πληρώσει το φαγοπότι που γινότανε .Όφειλε να συμβουλεύσει τον Δήμαρχο Τουφεγγόπουλο και όχι απλά να υπερασπίζει τις παρανομίες του. ΕΠΡΕΠΕ να του έλεγες κ.Ψαρίκογλου με αυτά που κάνης Δήμαρχε θα πάς φυλακή .Τώρα πλέων είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)