Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΙΤΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ KICK BOXING ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΓΚΑΪΤΑΤΖΟΥΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ.



Δ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ


ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ»


    Το Σάββατο 25 Μαϊου 2013 διεξάγεται μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις στο επαγγελματικό kick boxing Ευρωπαικού επιπέδου στην πόλη Ragaz της Ελβετίας.
    Τους αγώνες διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία kick boxing WORLD FIGHTING COUNCIL FEDERATION όπου 20 αθλητές θα διεκδικήσουν επαγγελματικές ζώνες σε διάφορες κατηγορίες κιλών. Μεγάλη είναι και η επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών και του προπονητή του Ινδόπουλου Δημήτρη , καθώς επιλέχτηκε ο αθλήτής του Γκαϊτατζούδης Ιορδάνης, ο οποίος στους 6 τελευταίους του αγώνες παραμένει αήττητος.
    Η επιλογή του έγινε μετά από την παρακολούθησή του από τον υπεύθυνο της Ομοσπονδίας kick boxing στην Ελλάδα κο Μιτσκολάβα Σταύρο σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Rohi Batliwappa. Ο Γκαϊτατζούδης θα αντιμετωπίσει τον Πρωταθλητή Ευρώπης Pascap Kessler από την Ελβετία στα 58 κιλά.
    Ο προπονητής του Ινδόπουλος Δημήτρης δήλωσε: ¨ο Ιορδάνης είναι ένα σπάνιο ταλέντο καθώς μόνο μετά από 6 μήνες ενασχόλησής του με το kick boxing έχει καταφέρει να φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Είναι πολλά υποσχόμενος  αθλητής τόσο για τον εαυτό του όσο και για τον σύλλογο και θα αγωνιστεί στην κατηγορία των ανδρών αν και είναι μόνο 17 ετών. Η προετοιμασία του περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις , μία αεροβική για βελτίωση της φυσικής του κατάστασης και μία σε τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο. Από την απόδοσή του θα εξαρτηθεί στη συνέχεια η συμμετοχή του στις 29 Ιουνίου 2013 σε επαγγελματική βραδιά στη Βιέννη .¨
    Ο ¨Μ.Αλέξανδρος¨ μετά από τον πολύ μεγάλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γκουρούλι Λεβάν που έχει αναδείξει έχει την χαρά να έχει στις τάξεις του και νέα ανερχόμενα ταλέντα όπως ο Τσόπτσης Χρήστος Τριταθλητής κόσμου, ο Ιωαννίδης Ιωάννης με 2 χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, ο Ζουμπουρτικούδης Τάσος, ο Δαμιανέτση Γιώργος, ο Ζωγραφίδης Ιωσήφ, ο Κοκκίνης Χρήστος, ο Βαφειάδης Αντώνης, ο Γουστέρης Σόλων, ο Γουστέρης Αχιλλέας  κ.α. όπου όλοι έχουν διακρίσεις στο ενεργητικό τους.
    Ευχόματσε καλή επιτυχία στον αθλητή μας, να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις,  να τιμήσει την πόλη αλλά και την χώρα του και να καταξιωθει στο επαγγελματικό kick boxing.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)