Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ανακούφιση στο περιβάλλον του Δημάρχου από την παραίτηση της Κ. Μπαγκή



 
Μάλλον ευχαριστημένο είναι το περιβάλλον του Δημάρχου Αλμωπίας με την παραίτηση της προέδρου του ΚΕΠΚΑ Κατερίνας Μπαγκή από το αξίωμά της.
Αρκετοί από αυτούς έδειχναν ενοχλημένοι από την μη παρουσία της και την κατηγορούσαν ότι ¨διοικεί¨ από το τηλέφωνο. Ο Δήμαρχος πείστηκε προς το παρόν να μην απαντήσει δημόσια  σε όσα καταλόγιζε στην επιστολή της η Πρόεδρος , αφήνοντας τους ισχυρισμούς της στη κρίση του κόσμου, καθώς  από την έναρξη της δημοτικής αρχής κατείχε αμειβόμενα αξιώματα. Παρασκηνιακά διοχετεύουν πληροφορίες ότι ήταν απούσα και ότι άφηνε εκτός προμηθειών αρκετούς , δείχνοντας ιδιαίτερες αδυναμίες. Ξεκινάν δηλαδή την έμμεση και σταδιακή φθορά της για κάθε ενδεχόμενο. 
Είναι διατεθειμένοι να της επιρρίψουν δηλ. πολιτικές και λειτουργικές ευθύνες.
Στο μεταξύ δυσαρεστημένοι φέρονται σύμβουλοι της πλειοψηφίας , γιατί στην επιστολή της η Κ. Μπαγκή δεν είχε το θαρρος να κατονομάσει  τα συγκεκριμένα   πρόσωπα που τις ασκούσαν πιέσεις και  της δημιουργούσαν προβλήματα.

8 σχόλια:

  1. τωρα θα παραιτηθουν και οι φιλεσ τησ εμαθα. η δουκα και η προεδροσ του λυκοστομου τσακωντση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε σιγα σιγα να καθαριζει το τοπιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΚΑΛΑ Ο Κ ΠΑΣΟΗΣ.ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΤΗΝ Κ ΜΠΑΓΚΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Samandi mathe kai pes mas an alithewei gia douka kai tsakontsi. eimai periergos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ, ΝΕΑ , ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ , ΣΥΝΕΡΓΑΣΗΜΗ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΑΤΗ , ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΚΑΚΙΕΣ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΛΠΗΔΕΣ ΝΕΟΙ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ;;; -- ΚΡΙΜΑ -----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. einai nea omorfi cili apo megalo soi kai........anyparkth ante sto kaloooooo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poly kako gia to tipota
    δηλαδή πιο γλύψιμο πεθαίνεις για τη μπαγκή

    έλεος σιγά τα ωΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)