Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αθωώθηκε στο Εφετείο ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος



 


Αθωώθηκε τη Τετάρτη 5 Ιουνίου  στο Εφετείο Θεσ/νίκης ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου Σταύρος Τουφεγγόπουλος ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί στη ΄Εδεσσα σε φυλάκιση 20 μηνών με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος.

Η υπόθεση αφορούσε τα έργα αποκατάστασης των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ), σε περιοχές του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, τα οποία η τότε αντιπολίτευση της παράταξης του Παράσχου Τσάνταλη, κατήγγειλε ότι δεν εκτελέσθηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.  Οι καταγγελίες επιβεβαιώθηκαν  με πόρισμα των ελεγκτών της Δημόσιας Διοίκησης και στη συνέχεια η εισαγγελία είχε ασκήσει την σχετική ποινική δίωξη.

6 σχόλια:

  1. auto einai to kratos to swsto a8wwnei tous kleftes kai ta lamogia mpravo re elladara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε τον όρο δικαιοσύνη νοείται από τους μυθικούς χρόνους μέχρι σήμερα η ικανοποίηση του, αποκαλούμενου γενικά, περί δικαίου αισθήματος ένα αίσθημα που δεν υπάρχει πια.
    Η δικαιοσύνη φέρεται να είναι ανεξάρτητη λειτουργία του κράτους και στη λειτουργία της δεν επιτρέπονται επεμβάσεις από οποιαδήποτε άλλη λειτουργία και δη την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, που ασκεί μεν την εκτελεστική λειτουργία, αλλά εποπτεύει αυτήν, διατηρώντας τα όργανά της ασυλία έναντι αυτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρπαχτη δικαιοσύνη, ή δικαιοσυνη του ελλαδισταν, ακουστε αθοωθηκε επειδη το ποσο ηταν μικρο, να δουμε με τα άλλα κακουργήματα τι θακάνει, πιστευω να αθοωθει...στην υγεία των κορόΙδων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σαμανδη ο αλλος εχει χρημα για να πληρωσει εσυ μαλλο ν θα πας μεσα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. laika dikastiria theli gia ton toyfegopoylo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)