Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής από το Δήμο Αλμωπίας για την παραίτηση της Κατερίνας Μπαγκή



Κανένα σχόλιο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής , ούτε και κάποια σχετική ανακοίνωση για την παραίτηση της προέδρου του ΚΕΠΚΑ Κατερίνας Μπαγκή.

 Προβληματισμένος ο Δήμαρχος Αλμωπίας ,από την " μαχαιριά" της ανηψιάς του 


Ο Δήμαρχος φέρεται χολωμένος καθώς πρόκειται για συγγενικό του πρόσωπο ,αλλά και για το γεγονός ότι δέχτηκε αυστηρή κριτική ακόμα και επιθέσεις από συμβούλους της παράταξής του , που θεωρούσαν ευνοϊκή έως χατηρική την πολιτική της αντιμετώπιση από τον Δήμαρχο.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα φέρεται να υπήρχε δυσφορία , καθώς η Κ. Μπαγκή , λόγω αντικειμενικών δυσκολιών ,αδυνατούσε να βρίσκεται καθημερινά στο πόστο της που έχει πολλές απαιτήσεις ,για να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα.
Φαίνεται όμως ότι πρόλαβε πολλούς με την παραίτησή της. Το περιεχόμενο βέβαια της παραίτησης δεν και το καλύτερο και δεν αποκλείεται να δώσει λαβές  για τα γνωστά κτυπήματα κάτω από τη μέση.Μάλιστα ήδη  κάποιοι κάνουν λόγο για μισές ή ελάχιστες αλήθειες σε όσα επικαλείαται. Μάλιστα αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι πολύ "ύποπτος" ο χρόνος που επέλεξε να παραιτηθεί .
Ο Δήμαρχος πάντως φέρεται να χειρίζεται μόνος του το θέμα και αυτός θα καθορίσει την στάση του για το ενδεχόμενο πιθανών πολιτικών απαντήσεων .

1 σχόλιο:

  1. I KATERINA DEN FOVATE KANENAN GIATI EXEI KATHARI TI FOLIA TIS OTI EROTISEIS KAI NA TIS KANOUN EIME SIGOUROS OTI THA TIS APANTISEI ME EILIKRINIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)