Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING



 ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΥ

    Με την συμμετοχή 13 συλλόγων και 80 αθλητών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 οι φιλικοί αγώνες KICK BOXING, KICK LIGHT και SEMI CONTACT στην αίθουσα των πολεμικών τεχνών της Κεντρικής Ακαδημίας του Μάστερ Δ.Ινδόπουλου , η οποία είναι εξοπλισμένη άριστα  ώστε να φιλοξενεί τέτοιες συναντήσεις.
    Η ώρα έναρξης ήταν στις 11.00π.μ. και συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών , οι οποίοι βραβεύτηκαν με μετάλλια για τη συμμετοχή τους. Οι αγώνες του kick boxing – χωρίς ανάδειξη νικητή -  έγιναν στο ρινγκ με κεντρικό διαιτητή τον Αθανασιάδη Νίκο(της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΠΟΚ). Στο semi contact οι αθλητές του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨ Γιαννιτσών αντιμετώπισαν τους αθλητές της Νέας Μηχανιώνας και υπερίσχυσαν οι πρώτοι με 8 νίκες έναντι 7. Διαιτητές ήταν ο Βούλγαρος Νέτκο Ζτάροβ και ο Σαββόπουλος Κυριάκος , την γραμματεία των αγώνων ανέλαβε ο Γ.Γραμματέας του συλλόγυο Αβραμίδης Αριστοτέλης και η Ινδοπούλου Μιχαέλα και ο γιατρός ήταν ο Πάζης Γιάννης.
    Σκοπός της συνάντησης ήταν να ανεβάσουν οι αθλητές το αγωνιστικό τους επίπεδο, να βελτιώσουν την τεχνική τους και ο προπονητές τους να τους αξιολογήσουν.
    Από τον ¨Μ.Αλέξανδρο¨ Γιαννιτσών συμμετείχαν 9 αθλητές στο kick boxing και ήταν οι: Ιωαννίδης Γιάννης, Κοκκίνης Χρήστος, Ζουμπουρτικούδης Τάσος, Ηλιόπουλος Άγγελος, Αντωνιάδης Ιωάννης, Ζωγραφίδης Ιωσήφ, Δαμιανέτση Γιώργος, Γκαϊτατζούδης Ιορδάνης (2 αγώνες) και ο Τσόπτσης Χρήστος.
    Στο semi contact νίκες απέσπασαν οι: Κεχαγιόγλου Απόστολος, Βασιλειάδης Ιωσήφ, Συμεωνίδου Ελευθερία, Βασιλειάδης Βασίλης, Γεωργιάδης Αλέξανδρος, Πολύζου Άννα, Κλαμπαζίδης Πέτρος, Κατμάδας Παναγιώτης ενώ πολύ αγωνίστηκαν οι: Ντόνα Άννα-Μαρία, Συμεωνίδου Άννα, Χρυσοστομάκης Σταύρος, Μαγγασάρωβ Νίκος, Καλμπαζίδης Γιώργος, Παρόγλου Γιάννης, Ανθυμίδης Χαράλαμπος.
Τέλος αγώνες Μ.Μ.Α. (παγκράτιο πλήρους επαφής) έπαιξαν ο Βαρσακόπουλος Βασίλης , ο οποίος κέρδισε αφού ανάγκασε τον αντίπαλό του Παρασκευόπουλο Αναστάσιο να εγκαταλείψει τον αγώνα και ο Ματζίρης Γιάννης ήρθε ισόπαλος με τον Μπουρσανίδη Κυριάκο.
    Οι σύλλογοι που παραβρέθηκαν ήταν οι :
   Από τη Νέα Μηχανιώνα Θες/νίκης με προπονητή τον Μοχάμεντ Σέιχ Χάμις
   Από την Πτολεμαϊδα  ¨NORTH CLUB¨  με προπονητή τον Αυγερινό Αυγέρη
   Από τις Κρηνίδες Καβάλας ¨Αλέξανδρος ο Μέγας¨ με προπονητή τον Χατζηιωαννίδη Τάσο
   Από την Πετριά Σκύδρας ο ¨Πελλαίος¨ με προπονητή τον Κίτσο Αντώνη
   Από την Καλαμαριά Θες/νίκης ¨CLUB 109¨ με προπονητή τον Γαλλή Κώστα
   Από το Κιλκίς ο ¨Αθλος¨ με προπονητές τον Πουντζουκίδη Κώστα και τον Μουστάκα Τάσο
   Από τα Λαγκαδίκια Θες/νίκης και τη Γερακαρού ο ¨ΓΕΡΑΞ¨ με  προπονητές τον Αθανασιάδη Νίκο και Τοπαλίδη Χάρη
   Από την Θες/νίκη ο ¨ΕΥΘΥΜΑΧΟΣ¨ με προπονητή τον Κουκουλή Παναγιώτη
   Από την Θες/νίκη ¨ΠΡΑ ΡΑΜ¨ με προπονητή τον Μασέλο Γιάννη
   Από τη Γουμένισσα ο ¨Ατρόμητος¨ με προπονητή τον Γκουρούλι Λεβάν
   Από την Πτολεμαϊδα οι ¨ΜΑΧΗΤΕΣ¨ με πρπονητή τον Χριστοφορίδη Μιχάλη
   Και ο διοργανωτής σύλλογος ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ Γιαννιτσών με πρπονητή τον Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλο.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)