Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 2ου BASKETBALL SUMMER CAMP ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ






Στην ομάδα της Έδεσσας, διοίκηση και προπονητές, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη διοργάνωση και την προσέλευση των παιδιών, αφού συμμετείχαν εκατόν είκοσι(120)παιδιά από 7
έως 16 ετών και από ακαδημίες γειτονικών πόλεων με μπροστάρη τη Σκύδρα. Κατά τη διάρκεια του πενθήμερου καμπ, τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και βέβαια να πάρουν οδηγίες και εμπειρίες από ανθρώπους που έχουν βάλει τη δική τους σφραγίδα στο χώρο της καλαθοσφαίρισης τόσο σε επίπεδο ΕΚΑΣΚΕΜ και ΕΚΑΣΘ όσο και σε εθνικό επίπεδο. Σκοπός του 2ου καμπ ήταν α)η εκμάθηση σύγχρονων μεθόδων προπόνησης στις αναπτυξιακές ηλικίες και η ατομική βελτίωση των τεχνικών επιδεξιοτήτων, β)η συμμετοχή των αθλητών στην ψυχαγωγία  που προσφέρει η άθληση, η ανάπτυξη σχέσεων και η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ αθλητών και προπονητών. Σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας έδωσε το παρόν τις ημέρες του καμπ.
Οι πόρτες των αθλητικών εγκαταστάσεων της Έδεσσας μπορεί να έκλεισαν, για τους νεαρούς αθλητές όμως η εμπειρία που έζησαν μένει χαραγμένη στη μνήμη τους και η προσμονή για να ζήσουν κάτι ανάλογο και του χρόνου είναι μεγάλη.  Οι υπεύθυνοι υλοποίησης του προγράμματος προπονητές δηλώνουν ενθουσιασμένοι από το ταλέντο όσων συμμετείχαν, την όρεξη για δουλεία και στις σκέψεις τους είναι η ακόμη περαιτέρω βελτίωση προσφοράς υπηρεσιών(υλικές, γηπεδικές). Φέτος, με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες και τους νικητές των διαγωνισμών αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Σίγουρα με συνέπεια και όρεξη κάθε χρόνο μπορεί να προστίθεται ένα λιθαράκι στην ποιότητα του καλοκαιρινού καμπ με αποδέκτη των βελτιώσεων τα παιδιά ώστε με το χρόνο να μπορεί να συγκαταλέγεται στα κορυφαία της χώρας μας.
Τέλος, ένα από τα θετικά του όλου εγχειρήματος είναι ότι οι συμμετέχοντες "κόλλησαν" το μικρόβιο του μπάσκετ σε μεγαλύτερο βαθμό, με αποτέλεσμα τη συμμετοχή πολλών νεαρών αθλητών του Πανεδεσσαϊκού σε διάφορα ανάλογα καμπ  σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.Ήδη κάποια κάποιοι αθλητές συμμετέχουν στα καλοκαιρινά καμπ του Άρη και του Πάοκ στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει αθλήτρια που συμμετέχει στο 1ο Διεθνές basketball camp for ladies στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)