Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Τη Τετάρτη 31 Ιουλίου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας



Χωρίς τις αναμενόμενες αλλαγές στην Διοίκηση της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ που είχεπροαναγγείλει ο Δήμαρχος Αλμωπίας πριν ένα μήνα, γίνεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 20.00 . Εκτός και εάν το θέμα τεθεί εκτός ημερήσιας διάταξης. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:





1ο: Αποδοχή χρηματοδότησης 48.721,51€ από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, για την υλοποίηση δράσεων της πράξης «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ» (Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων) - ΤΟΠ.Ε.Κ.Ο. και αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2013.
2ο: ΄Εγκριση συμβάσεων μίσθωσης έργου στα πλαίσια της πράξης «Απασχόληση και Κοινωνική Οικονομία Ευπαθών Ομάδων στο Ν. Πέλλας» του προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013.
3ο: Μερική τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος έργων και αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2013.
4ο: ΄Εγκριση υποβολής της πράξης με ακρωνύμιο «Bee-conomy» στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα IPA «Ελλάδα – π.Γ.Δ.Μ. 2007-2013» και εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.
5ο: Αποδοχή ή όχι της από 26-6-2013 απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών του Δήμου Αλμωπίας, που αφορά προσφυγή εταιρείας.
6ο: Έγκριση διενέργειας προμηθειών και καθορισμός του τρόπου ανάθεσης.
7ο: Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντος ποσού 108.345,06 € στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2013.
8ο: Κατανομή ΣΑΤΑ.
9ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δ.Ε. Αριδαίας, Τ.Κ. Δωροθέας, Σωσάνδρας, Μεγαπλατάνου – Μοναστηρακίου, Πολυκάρπης, Ξιφιανής, Προμάχων, Βορεινού».
10ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δ.Ε. Εξαπλατάνου, Τ.Κ. Θηριόπετρας, Θεοδωρακίου, Αρχαγγέλου, Φιλώτιας, Φούστανης, Μηλιάς, (περιφερειακός Μηλιάς – Εξαπλατάνου), Νότιας».

11ο: Ανάδειξη προμηθευτών με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης- απευθείας ανάθεσης μετά τη διενέργεια άγονου διαγωνισμού, για την προμήθεια φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ, της «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.», της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας.
12ο: Ανάδειξη προμηθευτών με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης - απευθείας ανάθεσης μετά τη διενέργεια άγονου διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού, για την προμήθεια λοιπών αναλώσιμων ειδών παντοπωλείου (υλικών καθαριότητας και ευπρεπισμού) για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας.
13ο: Ανάδειξη προμηθευτών με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης – απευθείας ανάθεσης μετά τη διενέργεια άγονου διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού, για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ και της ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.
14ο: ΄Εγκριση της αριθμ. 16/2013 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.), που αφορά την αναμόρφωση του προϋπολογισμού της, οικον. έτους 2013.
15ο: Ορισμός ορκωτού λογιστή με τον αναπληρωτή του και ορισμός της αποζημίωσης, για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.), οικονομικού έτους 2012.
16ο: Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας, που είχαν ορισθεί με την αριθμ. 27/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
17ο: ΄Εγκριση παραχώρησης της χρήσης αιθουσών από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.), για τη δημιουργία και λειτουργία ΚΔΑΠ Σχολικό, στα πλαίσια της συγχρηματοδοτούμενης πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του ΕΣΠΑ 2007-2013.
18ο: Αίτηση της Ανωνύμου Εταιρείας με την επωνυμία «VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ», για μείωση μισθώματος του χώρου στη θέση «Μνήματα» Θεοδωρακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)