Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Τέσσερις συνδυασμοί στον Δήμο Αλμωπίας


Τουλάχιστον τέσσερις αναμένεται να είναι οι συνδυασμοί στον Δήμο Αλμωπίας που θα πάρουν μέρος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές .
Από τον Σεπτέμβριο αναμένονται πλέον έστω και ανεπίσημα οι πρώτες επίσημες κινήσεις. Επικεφαλείς κατά τα φαινόμενα θα είναι ο σημερινός δήμαρχος, δύο διατελέσαντες δήμαρχοι στον πρώην Δήμο Αριδαίας και ένα καινούργιο πρόσωπο. Δεν αποκλείεται όμως και μία έκπληξη.
Στο μεταξύ οι βολιδοσκοπήσεις του Γιάννη Γκλαβάκη συνεχίζονται . Πιθανόν όμως να ασχοληθεί όπως όλα δείχνουν πλέον με τον β΄βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!! ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΠΕΤΡΑ !!! ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ , ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΛΑΒΑΚΗ , ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ , ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΜΙΛΟΥΣΕ !!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΝ ΟΠΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)