Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Φιλικός αγώνας: Πέλλα - ΠΑΟΚ Γ. 2-3



Μπορεί η Πέλλα να έχασε το φιλικό παιχνίδι, όμως σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις, τα εύσημα και το χειροκρότημα της πλειοψηφίας των αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Πέλλας.


Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα, όμως σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει αυτά που είδαμε στο γήπεδο, με την Πέλλα να μην «εξαργυρώνει» ότι δικαιούταν βάσει εμφάνισης.
Τα θετικά στοιχεία του αγώνα του Μελισσίου ήταν και σήμερα έκδηλα, με σαφέστατα πιο βελτιωμένη την κυκλοφορία, η ομάδα δημιούργησε κι έχασε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε και δύο τέρματα, προσφέροντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο θέαμα. Σ' αυτό συνηγόρησε και η καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, με τις πολύ επικίνδυνες ξαφνικές αντεπιθέσεις και την διάθεση για ποδόσφαιρο. αρετές.
Συνολικά καλύτερη η Πέλλα και στα δύο ημίχρονα, όμως πιο αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πήρε τη νίκη γοήτρου. Τα δύο τέρματα της Πέλλας από ένα σε κάθε ημίχρονο, πέτυχε ο Μπρατσούδης με ατομικές ενέργειες.
Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ευχαριστεί τον κ. Τομίδη, που διαιτήτευσε αφιλοκερδώς αυτή την σημαντική φιλική αναμέτρηση.
Μόνιμες απουσίες αυτές του Στάγκου και Χούτα, ενώ έλλειψε και ο Μυλωνόπουλος. Τραυματίες και ανέτοιμοι γυμνάστηκαν μόνοι Βογιατζής και Τζαμπάζης.

Έπαιξαν: Νάτσας, Κούμπους, Γάκης, Κορώνας, Γκουτούδης, Καραμούζας, Καμπούρης Κ., Χατζηπαρασίδης, Μπρατσούδης, Καμπούρης Σ., Ρίσκος, Μπιγλυκούδης, Μπουράκης, Πετρούσης, Εμμανουηλίδης, Παναγιωτέλης, Δεληλάμπου Δ., Καραλής
Με πληροφορίες από το pella blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)