Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Αλμωπία




 
Η αποκομιδή των απορριμμάτων απασχόλησε για αρκετή ώρα την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.
Το θέμα τέθηκε προ ημερησίας διάταξης αρχικά από τον δημοτικό σύμβουλο Μάκη Δεμίρη και στη συνέχεια και από άλλους συμβούλους. Τις τελευταίες ημέρες το πρόβλημα είναι μεγάλο, καθώς η Αριδαία και η Αλμωπία έχουν γεμίσει με σκουπίδια . Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Δ. Πασόη ,αλλά και τον Αντιδήμαρχο Τάσο Θεοδωρίδη , Τα τρία από τα τέσσερα απορριμματοφόρα έχουν βλάβη την οποία δεν μπορούν να επισκευάσουν οι τοπικοί μηχανικοί . Για τον λόγο αυτό χρειάζεται η επισκευή στη Θεσσαλονίκη , πλην όμως οι εταιρίες υπολειτουργούν λόγω θερινών διακοπών . Εκτιμάται ότι σύντομα το πρόβλημα πρόκειται να διευθετηθεί. Η αντιπολίτευση έκανε λόγο για κακό συντονισμό, τονίζοντας ότι παρόμοια προβλήματα δεν είχαν παρατηρηθεί επί  αντιδημαρχίας  Γ. Ταγκαλίδη.

4 σχόλια:

  1. Πασοη τα ψεματα τελειωσαν. Με τις ψηφους μας βγηκες ρε ανθρωπακο...ναι με τις δικες μας των δεξιων επειδη δε θελαμε ζερζη. Τωρα ομως...ξερεις τι ερχεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ερχετε ρε φιλε?? πες και σε μας να το μαθουμε

      Διαγραφή
  2. Δημαρχάκο πες καλυνύχτα.Δεν σε ζώζει ούτε ο Μπίνος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ψέματα μιλάς ρε φίλε ….. 9,43 τώρα που τα έμαθε καλύτερα από όλους όχι τελείωσαν τώρα γίνεται «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙ ΤΑΠΙΤΟΣ» άστα να πάνε φίλε μου , καθηγητής !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)