Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Αγανακτισμένος (οι) πολίτης (ες) και τα αγανακτισμένα συμφέροντα.



Γράφει ο Παράσχος Τσάνταλης

Είναι φανερό ότι στην Αλμωπία η αγανάκτηση έχει πρόσωπο και ταυτότητα.










Διαβάζοντας το κείμενο των αγανακτισμένων πολιτών που στάλθηκε στις υπηρεσίες και αφορά σε καταγγελία (μετά από 20 έτη) για την κατοικία μου στο Νερόμυλο αλλά και το κείμενο του αγανακτισμένου πολίτη που κατήγγειλε ατασθαλίες σε βάρος πρώην διευθύντριας του ΟΑΕΔ, διαπιστώνουμε εντυπωσιακές ομοιότητες.
Στο κείμενο που ο ίδιος στέλνει 
στις υπηρεσίες και αφορά
 στην κατοικία μου 
ο αγανακτισμένος γράφει ….




. Ειδικότερα στο κείμενο 
του αγανακτισμένου πολίτη 
που αφορά στην διευθύντρια 
του ΟΑΕΔ ο αγανακτισμένος 
συντάκτης γράφει:






























Ο συντάκτης λοιπόν των δύο κειμένων είναι ο ίδιος καθώς δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια ταύτιση έκφρασης στα κείμενα. Πρέπει δε να είναι κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά τα πράγματα στον ΟΑΕΔ καθώς δεν θα ήταν αλλιώς σε θέση να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα που μόνο κάποιος μέσα από τον ΟΑΕΔ θα γνώριζε, αναφερόμενος με λεπτομέρειες σε επιδοτήσεις πολιτών και με σκοπό να θίξει την διευθύντρια για ίδιο του όφελος.



Ούτε πρέπει να μας προβληματίζει το γεγονός ότι στο πρώτο κείμενο αναφέρεται ως ένας αγανακτισμένος και στο δεύτερο ως πολλοί. Είναι φανερό πως στην παρέα προστέθηκε και η αγανακτισμένη σύζυγος του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με την δικαιοσύνη και ξαφνικά έγινε και αυτή αγανακτισμένη. Σε ολόκληρη την Αλμωπία λοιπόν το ζεύγος των αγανακτισμένων, αγανακτεί για οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους και εξαπολύουν καταγγελίες προς κάθε κατεύθυνση.  



Λέω λοιπόν στους φίλους αγανακτισμένους ότι δε χρειάζεται να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία καθώς και γνωστοί είναι και αν αγανακτήσουν και άλλη φορά να κοιτάξουν να αλλάξουν λίγο την έκφραση τους.  


ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ

12 σχόλια:

  1. Κυριε τσανταλη πραγματικα θεωρω οτι εχεις χαζεψει.εγινες κ policeman τωρα κ csi κ αν καταλαβα καλα αναλυεις τα αρθρα που γραφονται κατα καιρους? ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΡΑΣΧΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ...ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΘΕΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΙ ΠΟΙΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ......ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΙΣΗΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά άρθεα ρε μεγάλε , και που γράφονται , αφού αυτός τα δημοσίευσε γιατί το πρώτο αφορά καταγγελία που έγινε για αυτόν και το 2ο η καταγγελία που έγινε για όλα τα όργια που έγιναν στον ΟΑΕΔ και δημοσιεύονται πρώτη φορά για να μάθει ο κόσμος ποιός καταγγέλει ανώνυμα..που είναι τόσο γνωστός!!!! τώρα αν εσύ βλέπεις πολύ ΣΚΑΙ πρόβλημά σου.. μην το κάνεις και δικό μας με το να σε ερμηνέυουμε?

      Διαγραφή
  4. ΚΥΤΙΕ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΘΑΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΘΕΡΕΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΤΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ τι ακριβως δεν σε ενδιαφερει κ τι ακριβως σε ενδιαφερει ?
      καταρχην ξερεις για τι ακριβως τον κατηγορουν ? εχεις ιδεα ? κ οταν λες εμας τους πολιτες εννοεις ολους τους πολιτες της Αλμωπιας ? γιατι κ εγω πολιτης της Αλμωπιας ειμαι αλλα δεν με εκφραζουν καθολου αυτα που λες ! κ αυτα τα : ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ μαζεψτε τα πια γιατι δεν περνανε .Αν δεν ενδιαφερεσαι για το ποιος καταγγελει κ τι ,μην καθεσαι κ βγαζεις τα ματακια σου να διαβαζεις αρθρα που δεν σε ενδιαφερουν. Αραξε πιες τα καφεδακια σου κ περιμενε τις αποδειξεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!

      Διαγραφή
  5. Μα ο άνθρωπος το γράφει και μάλλον δεν το καταλάβατε.. για την καταγγελία που έγινε στον ΟΑΕΔ κατηγορήσανε όλοι οι κατηγορούμενοι που είναι τώρα τον Τσάνταλη ο οποίος φώναζε και τότε ότι δεν έκανε αυτός την καταγγελία και με αυτό το έγγραφο αποδικνύει ποιός έκανε την καταγγελία , ο οποίος ξέρει και πάρα πολλά για τα τεκτενόμενα του ΟΑΕΔ..
    Όσο για τις καταγγελίες και αυτό φαίνετε από το δημοσίευμα , ότι πήγανε οι αρμόδιες αρχές και τον ελέξανε πολεοδομία ικα κλπ όπου αν υπάρχουν παρατυπίες θα υπάρχουν και κυρώσεις.. Άλλα όλοι αυτοί που φωνάζουν τώρα αν η πολεοδομία και το ικα δεν του αποδώσει τίποτα του Τσάνταλη θα λένε τους δωροδόκησε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΤΟΥς 1ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ...
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ..
    ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 1500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ..
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .. ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ.. ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ Κε ΤΣΑΝΤΑΛΗ.ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρασχο τον Σταυρο ακομα τον βαζεις φυλακη....χαχαχαχα

    ΠΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 18 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ 23 ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ 4ΑΔΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.. ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..


      ΜΠ

      Διαγραφή
  9. Μπράβο κύριε Τσάνταλη!Καιρός να φανεί η Αλήθεια και να σταματήσουν να σπιλώνονται ονόματα αθώων και να ταλαιπωρούνται με τη δικαιοσύνη με ανώνυμες καταγγελίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)