Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Κατάρ με την Εθνική νέων ο Αριδαιώτης Δημήτρης Κοβάτσης


 


Στην αποστολή της Εθνικής Νέων  για τα φιλικά παιχνίδια στο Κατάρ     συμπεριλαμβάνεται και ο Αριδαιώτης Δημήτρης Κοβάτσης , που ανήκει στον Ατρόμητο Αθηνών.  συμπεριλαμβάνεται


Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Μυρθιανός Δημήτριος, Γκέκας Νέστωρ (Παναθηναϊκός), Θαναηλάκης Λάμπρος, Τσεβάς Βασίλειος (ΑΕΚ), Ναυπλιώτης Ματθαίος (Αιγάλεω), Πόποβιτς Δημήτριος (Πλατανιάς), Γιούκαρης Ραφαήλ (Καλλονή), Μήλιος Νικόλαος (Παναιτωλικός), Γιαγκιόζης Γεώργιος (ΟΦΗ), Κρητικός Αναστάσιος (ΠΑΣ Γιάννινα), Πούγγουρας Αχιλλέας (ΠΑΟΚ), Πολίμος Ηλίας (Νότιγχαμ Φόρεστ), Κουτσοποδιώτης Γεώργιος (Σαντχάουσεν). Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Ευθύμης Κουλούρης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κοβάτσης (Ατρόμητος Αθηνών), Σπύρος Παπασπύρος (Ιωνικός) και Λεονάρντο Κούτρης (Εργοτέλης).


Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων:

24/09/2013, Κατάρ-Ελλάδα, Qatar Sports Club, 19:00
26/09/2013, Κατάρ-Ελλάδα, Al Arabi Club, 19:00

Στο μεταξύ η Εθνική Νέων γνώρις την ήττα με σκορ 2-0 από την αντίστοιχη της Γερμανίας, σε εκτός έδρας φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Στο παιχνίδι συμμετείχε ως αλλαγή από το 74΄ως το τέλος και ο Δημήτρης Κοβάτσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει με σημαντικότερες αυτές του Βέργου στο 35΄ και στο 60΄.

Ελλάδα: Στρέζος, Ναυπλιώτης (67΄ Πούμπουρας), Μυρθιανός, Σωτηράκος, Παπασάββας, Βούρος, Μήλιος (74΄ Πασαλίδης), Πολίμος, Τσεβάς (46΄ Δεληγιαννίδης), Σταυρόπουλος (74΄ Κοβάτσης), Βέργος (67΄ Θαναηλάκης)

Συνολικά η παρουσία των παιδιών ήταν ικανοποιητική. Πέρα από το τελικό αποτέλεσμα, σημασία έχει ότι είδαμε πράγματα για την ομάδα και βγάλαμε συμπεράσματα που θα μας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Τα φιλικά προετοιμασίας αυτόν τον σκοπό έχουν. Έχουμε μπροστά μας το χρόνο να βελτιωθούμε, ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα προκριματικά του EURO, ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Θοδωρή Παχατουρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)