Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Απαλλάσσονται λόγω βλακείας για την κακοδιοίκηση οι προηγούμενοι δήμαρχοι Αριδαίας και Εξαπλατάνου

Πλήρη άφεση αμαρτιών δίνει στους πρώην δημάρχους Αριδαίας και Εξαπλατάνου ο Δημήτρης Μπίνος που δηλώνει ότι έχει πρόθεση ( όχι ακόμα απόφαση) να διεκδικήσει τον Δήμο Αλμωπίας.
Μόνο που ούτε λίγο ούτε πολύ τους απαλλάσει …λόγω βλακείας Σε σχετική ερώτηση σε συνένευξη απαντά:
 ΕΡ;Θεωρείτε ότι έγινε κακοδιαχείριση στους Δήμους της Αλμωπίας τις προηγούμενες δημοτικές περιόδους;

Απ:«Όλοι οι Δήμοι έχουν παρουσιάσει προβλήματα στη διαχείριση. Εγώ πιστεύω ότι αυτό δεν οφείλεται τόσο στην κακή πρόθεση των διοικούντων, αλλά πολλές φορές στην άγνοια, στην αδυναμία να ανταπεξέλθουν και στην προχειρότητα».


6 σχόλια:

  1. Αααντε! Χαιρω πολυ!!! Επιτελους και ενας normal υποψηφιος! Αν αρχισουμε να τιμωρουμε ολη η ελλαδα θα ειναι στα δικαστηρια! Φυσικα και εχουν ευθυνη για την σημερινη καταντια, αλλα ας ειμαστε και προσγειωμενοι.τα λεφτα χαθηκαν και δεν γυριζουν πισω! Δεν σκοπευουμε να τους πληρωνουμε και απο πανω στη φυλακη! Η τιμωρια τους η υστεροφημία τους! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΣΑ ΙΣΑ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΥΛΑΚΗ Κ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜαΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηθος και συμπεριφορα ΚΥΡΙΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλόψυχος μπορεί να είναι κάποιος αποκλειστικά και μόνο με την δική του περιουσία και όχι με την δημόσια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η όλη μορφή της γραφής,το ύφος, η αγωνία που εκπέμπει δίνουν την αίσθηση ότι σε όλα τα παραπάνω ο συγραφέας ειναι ο ίδιος,έστω και αν σε ένα ελαφρά διαφοροποιείται για να μπερδέψει τον αναγνώστη.Μπίνο Δημήτρη κράτα για λίγο τα προσχήματα.Ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άγνοια ,αδυναμία ,προχειρότητα,μπλα ,μπλα ,μπλα.Ασ δηλώσει υποψήφιοςεπιτέλους κάποιος που επιτέλους έχει κάτι σοβαρό να μας πεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)