Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Διακόπηκε η δίκη υπαλλήλων του ΟΑΕΔ Αριδαίας



Για την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013  διακόπηκε η δίκη τριών υπαλλήλων του ΟΑΕΔ Αριδαίας και την κόρης του τελευταίου Δημάρχου του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου για παράνομη επιδότησή της.
Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Έδεσσας ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία, αλλά λόγω ωραρίου ,έμεινε η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας και των συνηγόρων υπεράσπισης. Κατά την ακροαματική διαδικασία το δικαστήριο έκανε πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις προκειμένου να αποσαφηνίσει πολλά ερωτηματικά . Οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι έκαναν το καθήκον τους, αλλά δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν επαρκώς για ποιο λόγο έκαναν έλεγχο στη κατηγορούμενη  δύο μήνες περίπου μετά την λήξη του προγράμματος( είναι νόμιμο όπως υποστήριξαν) και την ίδια ημέρα υπέγραψαν την απόφαση για την καταβολή και του υπόλοιπου τμήματος της επιχορήγησης. Σε ερώτηση πόσους ελέγχους έκαναν συνήθως σε όλους τους εντασσόμενους  σε προγράμματα ,απάντησαν ότι έκαναν από ένα έλεγχο κατά την διάρκεια ή και περισσότερους ,εάν είχαν υπόνοιες ότι κάτι δεν πάει καλά .
Η κατηγορούμενη , κόρη του πρώην Δημάρχου , υποστήριξε ότι όλα έγιναν νόμιμα . Δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει όμως την μηδενική κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος στο γραφείο της. Υποστήριξε ότι η εργασία της ήταν εκτός γραφείου , κυρίως στην ύπαιθρο, διαρκώς, λόγω της φύσης της ειδικότητας της και όχι στο γραφείο .
  

4 σχόλια:

  1. ΝΑΙ Ε !!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ... 0 ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥς !!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μήλο κάτω απο την μηλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΕΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΟΣΠΟΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)