Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Εύαθλος Πολυκάστρου - ΦΟ Αριδαίας 59-55

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πολύκαστρο στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής, όπου ο πρωτοπόρος Εύαθλος υποδέχτηκε το ΦΟ Αριδαίας, σ'ένα παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα.





Ο ΦΟΑ ο οποίος παρατάχτηκε με 7 παίκτες (είχε μεγάλο απόντα τον αρχηγό του Σταύρο Μπεγλόπουλο λόγω τραυματισμού) ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και κατάφερε παίζοντας καλό μπάσκετ να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να προηγηθεί στο δεκάλεπτο με 12-21. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Εύαθλος ανέβασε την απόδοση του και εκμεταλλευόμενος τα λάθη των παικτών του ΦΟΑ σε εκείνο το σημείο, όχι μόνο μείωσε στο σκορ αλλά με τη λήξη του ημιχρόνου πέρασε και μπροστά με 33-29.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εύαθλος κατάφερε να χτίσει μια διαφορά 10 πόντων αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά ο ΦΟΑ επέστρεφε στο ματς με αποτέλεσμα να φτάσουμε στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα με το σκορ στο 56-53, όπου αρχικά δε δόθηκε φάουλ υπέρ του ΦΟΑ σε προσπάθεια του Χαραλαμπίδη και στη συνέχεια δόθηκε λανθασμένα φάουλ στους γηπεδούχους, που σαν συνέπεια είχε βολές.

Με αυτήν την απόφαση οι διαιτητές σφράγισαν τη νίκη για την ομάδα του Πολυκάστρου και ταυτόχρονα έγιναν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές σ'ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Για την ομάδα του ΦΟΑ ξεχώρισαν οι Τοπαλίδης και Μακρόπουλος, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Υφαντίδης.

Πολύ μέτρια η διαιτησία των Ελευθεριάδη (από Πολύκαστρο) και Καψίδη, άφησε με πολλά παράπονα τους φιλοξενούμενους και γενικώς δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ντέρμπι της κατηγορίας.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΦΟΑ υποδέχται τον Αιγινιακό στο ΔΑΚ Αριδαίας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: Α(12-21), Β(33-29), Γ(45-40) , Δ(59-55)

ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (Ακριτίδης): Σιώπκας 2, Ημερίδης 6(1), Πολυχρονίδης 6(2), Κήρυκος, Κουλούκης 8, Παπαδόπουλος 7, Λέφας, Καδέμλογλου, Πούλος 9, Γκαντίδης, Κουτούλας 21.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Λούσης): Toπαλίδης 15, Μίσκος 3(1), Παπαβραάμ 6, Αβραμίδης, Χαραλαμπίδης 7, Μακρόπουλος 15(1), Υφαντίδης 9(2).


Πηγή  karatzova com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)