Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Στην Κουκουρού ο ΕΟΣ Αριδαίας




Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας πραγματοποίησε πεζοπορία από το χωριό των Προμάχων μέχρι την κορυφή Κουκουρού όπου τοποθετήθηκε και πινακίδα




Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας θα πραγματοποιήσει πεζοπορία από το χωριό Πρόδρομος ως το εγκαταλελειμμένο, μαρτυρικό ( το 1944 καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Γερμανούς, οι οποίοι έκαψαν σπίτια, ζώα και τροφές, σκότωσαν κατοίκους και άλλους τους φυλάκισαν ) χωριό Τρία Έλατα (παλαιότερα Λέσκοβο).
Η πορεία στο Πάικο θα περιλαμβάνει δασικούς δρόμους και μονοπάτια και θα καταλήγει στο σημείο όπου βρισκόταν ο οικισμός και όπου πλέον μόνο ορισμένα ερείπια μαρτυρούν την πάλαι ποτέ ύπαρξή του.

Η πορεία είναι μέτριας δυσκολίας, διάρκειας 6-7 ωρών.
Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στο γκρουπ του ΕΟΣΑ στο Facebook ή στο eosaridaias @ hotmail.com καθώς και στα τηλέφωνα 697 697 9137 (Ισίδωρος Ιωαννίδης) και 694 542 5524 (Αλέξανδρος Μυλωνάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)