Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πανεδεσσαϊκός - ΦΟ Αριδαίας 50-58



 


Συναρπαστικό ήταν το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανεδεσσαϊκό και το ΦΟ Αριδαίας, που βρήκε νικητές τους δεύτερους με 50-58 μέσα στην Έδεσσα, σ'ένα παιχνίδι που έγινε σε γεμάτο γήπεδο, κάτι που δε συμβαίνει συχνά στο πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα η ομάδα του Πανεδεσσαϊκού, η οποία με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση πήρε ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο με 12-7.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως ο ΦΟΑ πήρε μπρος και στην επίθεση, πέτυχε 21 πόντους και πήρε το προβάδισμα στη λήξη του ημιχρόνου με 25-28.
Στην επανάληψη ο ΦΟΑ δεν έχασε σε κανένα σημείο το προβάδισμα στο σκορ, με τη διαφορά μάλιστα να φτάνει σε κάποιο σημείο και το +17 για την ομάδα της Αριδαίας.
Το μόνο που κατάφερε ο Πανεδεσσαϊκος ήταν να μαζέψει τη διαφορά, κυρίως με προσωπικές ενέργειες του Αρβανιτάκη και να τελειώσει το παιχνίδι στο +8 για την ομάδα του ΦΟΑ (50-58).
Για δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι, η ομάδα της Αριδαίας με μεγάλο όπλο την άμυνα της κράτησε χαμηλά το σκορ όπως είχε κάνει και στην Αλεξάνδρεια και συγκεκριμένα με μόλις 7 παίκτες που αγωνίστηκαν .
Χωρίς πολλά προβλήματα έβγαλε το παιχνίδι το δίδυμο των διαιτητών Μητώνα - Κελεπούρη.
Με τη λήξη του αγώνα έγινε ένσταση στο φύλλο αγώνα από την ομάδα του Πανεδεσσαϊκού, επειδή θεωρούν ότι στην ομάδα του ΦΟΑ δηλώνεται ως πρώτος προπονητής ο Π.Βάτσης (που φέτος δεν προπονεί την ομάδα του ΦΟΑ), "με το δελτίο του να μην είναι θεωρημένο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Την επόμενη αγωνιστική (15/2) ο ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τον Αετό Κιλκίς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: A(12-7), B(25-28), Γ(32-42), Δ(50-58)

ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Χασάπης): Γεωργιάδης, Τακατζόγλου 9(2), Χατζηχαρίσης 4, Θεοδώρου 4, Δημητρόπουλος 9(1), Χρήστου, Στόμας, Τσάμης 6, Στρέπκος, Αρβανιτάκης 10, Δαφνής 6, Κληντσάρης 2.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Λούσης): Mαυρίδης, Τοπαλίδης 5, Τζανής 12(2), Μπεγλόπουλος 11(1), Παπαβραάμ, Αβραμίδης 3(1), Χαραλαμπίδης 8, Μακρόπουλος 9(1), Υφαντίδης 10(2).
Με πληροφορίες από το KARATZOBA.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)