Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Κινδυνεύουν να χαθούν τα μεγάλα έργα του Δήμου Αλμωπίας;


Για πολλά χρόνια ακόμα θα είναι έτσι η κατάσταση κοντά στα παλιά σφαγεία της Αριδαίας


ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Μεγαλη βάση φαίνεται ότι έχουν οι πληροφορίες που έφεραν τα δύο μεγάλα έργα του Δήμου Αλμωπίας , που προετοίμασε η προηγούμενη δημοτική αρχή, κινδυνεύουν να χαθούν . Ο Δήαρχος Αλμωπίας αιφνιδίως και παρά τις περί του αντιθέτου βεβαιώσεις στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετέβη στην Αθήνα με συνεργάτες για το θέμα του αποχετευτικού έργου. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν κάποια κωλύματα που είναι άγνωστο που μπορούν να οδηγήσουν . Τους φόβους να χαθεί το έργο , μεγαλώνει η μυστική και εσπευσμένη κάθοδος του Δημάρχου στην Αθήνα. Στο μεταξύ σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες είναι αβέβαιος ο χρόνος έναρξης της κατασκευής του έργου επέκτασης του ΧΥΤΑ. Η δασοτεχνική μελέτη που έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί και παραδοθεί , δεν βρίσκεται στα χέρια του Δήμου , για να προχωρήσουν οι περαιτέρω ενέργειες . Μετά δε τις αλλαγές και την ανάληψη αρμοδιοτήτων από τον ΦΟΔΣΑ , μάλλον η ιστορία πηγαίνει στις γνωστές καλένδες.

1 σχόλιο:

  1. Σιγά μην μπορέσει ο Δήμαρχος να λύσει τέτοια θέματα, όταν δεν είναι σε θέση να λύσει το θέμα της αυλής του δημοτικού σχολείου!!
    Δήμαρχε αδιαφόρησες, αμέλησες, συγκάλυψες και εξαφάνισες την αυλή του 2ου Δημ. Σχολείου. Ενώ γνωρίζεις τα πρόσωπα που διεκδικούν με παράνομο τίτλο του 2007 την αυλή του σχολείου που είναι δημοτική έκταση, κάνεις τα στραβά μάτια γιατί είναι φίλοι του Κλεισούρη. Εσύ θα τιμωρηθείς γι' αυτό και ο Συμπαραστάτης θα απαλλαγεί για λόγους βλακείας!! Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα πας για παράβαση καθήκοντος μετά το πέρας της θητείας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)