Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Τα πρώτα 40 ονόματα του δημοτικού του ψηφοδελτίου του Δημήτρη Μπίνου





ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

   Με μια δυναμική κίνηση  ανεβάζει το θερμόμετρο του  προεκλογικού  αγώνα  ο Δημήτρης Μπίνος ανακοινώνοντας τα πρώτα 40 (σαράντα!!) ονόματα του δημοτικού του ψηφοδελτίου, αύριο στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν ΠΕΛΛΑΣ . Υπενθυμίζεται ότι ο νέος νόμος δίνει το δικαίωμα να συγκεντρώσει μέχρι και 54 δημοτικούς συμβούλους.
   Τα πρώτα σαράντα ονόματα φανερώνουν ανανεωτική διάθεση, ενωτική χροιά και πολλές εκπλήξεις. Φαίνεται πως ο Δημήτρης Μπίνος έχει καταφέρει να πείσει και να συστρατεύσει  με επιτυχία πολλά νέα πρόσωπα καθώς επίσης και πρόσωπα με εμπειρία.

6 σχόλια:

  1. ΣΑΡΑΝΤΑ;;;; ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΖΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΜΟΜΑΤΑΚΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ 40????? ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗ... ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΣΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ.ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ
    ΚΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.
    ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΄ΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα ρε φιλε!!! αν 10 μέρες πριν την κατάθεση δεν είχε 40 τοτε να παει για ψάρεμα, τι χαίρεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να ανακοινώσουν οι άλλοι ? Ο Πασόης πήρε τους τοπικούς κάθε χωριού και τους βάζει δημοτικούς. Βλέπε πχ Ελπασίδη ? ατακα. Αυτό γίνεται παντού σε όλα τα χωριά. Και αυτοί πάλι με το ζόρι μπαίνουνε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ο Μπίνος έβγαλε 40 και έκρυψε άλλους 14 για μετά. Ο Σιφάκης είχε βγάλει 30 που λέει ο λόγος, έφυγαν οι 5, έμεινε με 25. Πασόη τελικά θα κάνεις ψηφοδέλτιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 40 ΟΙ 10 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!!!! ΧΑΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ!!!! ΜΠΑΒΟ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)