Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας της Ελένης Μισόρη-Αμπατζιάδου.





«Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης
“Εκτός από την κεντρική εξουσία και την κυβερνητική πολιτική, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για την ανάπτυξη και τη σωστή λειτουργία του Δήμου μας για τα επόμενα χρόνια.

Βρισκόμαστε όλοι μπροστά σε μία μεγάλη ευκαιρία σ’ αυτές τις εκλογές, με τον  συνδυασμό «Αλλάζουμε την Αλμωπία» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σηφάκη, να γυρίσουμε σελίδα, να αφήσουμε πίσω ότι δεν  μας αξίζει και να σχεδιάσουμε το μέλλον της Αλμωπίας που όλοι αγαπάμε. Να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται και που απαιτεί αξιόπιστο και ρεαλιστικό σχέδιο για την υλοποίηση του οράματος, συλλογική δράση, επίπονη προσπάθεια, διαφάνεια, μα πάνω από όλα, πίστη και ελπίδα ότι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε..”

Σύντομο βιογραφικό της  Ελένης Μισόρη-Αμπατζιάδου   
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλμωπία (Μηλιά). Από τη δεκαετία του ’70 η οικογένειά της μετακινήθηκε στην Αθήνα, όπου συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και σε ξένες γλώσσες (Αγγλικά-Γαλλικά).
Εργάσθηκε για 12 χρόνια σαν διοικητικό στέλεχος σε μεγάλες επιχειρήσεις (Coca-Cola Hellas -3E,  MARAC ELECTRONICS S.A., ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΒΕΕ, κ.α.). ΄Ιδρυσε και λειτούργησε από το 1990 στην Αριδαία ατομική επιχείρηση (ΤΕΧΝΟΚΛΙΜΑ) με τεχνολογικούς εξοπλισμούς επιχειρήσεων και υπηρεσίες καινοτόμου τεχνολογίας.
Παράλληλα ασχολήθηκε με τα «κοινά» διατελώντας:
-       Μέλος (άμισθο) του Δ.Σ. του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αριδαίας
-       Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων  2ου Δημ. Σχολ. Αριδαίας
-       Γραμματέας και μέλος της Ιστορικής & Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»
-       Ιδρυτικό μέλος του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλιάς
-       Πρόεδρος  και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Φίλων Ωδείου «ΟΡΦΕΑΣ» που οραματίσθηκε, δραστηριοποιήθηκε και πέτυχε την ίδρυση και λειτουργία  Ωδείου στην Αριδαία, συνεχίζοντας τη δράση με τον εκσυγχρονισμό του με οπτικοακουστικά μέσα, βελτίωση συνθηκών διδασκαλίας, δημιουργία ιστοχώρου, κ.α.

(...άλλα ενδιαφέροντα)
-       Παρακολούθησε μαθήματα  e-learning   στο τμήμα «Οργάνωση και Διαχείριση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Ε.Κ.Π.Α, παρακολουθεί στο MIT το τμήμα  Entrepreneurship” και στο  Harvard University  το τμήμα “Science & Cooking”,
-        Ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίου (χρηστικού) και μεταφράσεις.
Είναι παντρεμένη με τον Μ. Αμπατζιάδη κι έχουν δύο παιδιά.

3 σχόλια:

  1. Ελένη μεσα απο την καρδιά μου καλή δύναμη και καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους κάτι διαφορετικό!
    Μπράβο Γιάννη! Μπράβο Ελένη!!!
    Άνθρωπος με αξιοπρέπεια, αξίες αλλα και με μια ευγένεια που σπάνια συναντάς.
    Την γνωρίζω και ξέρω πολύ καλά πως είναι αγωνίστρια αλλα και τελειομανής.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι σα δημότης Αλμωπίας να σε αφήσουν να μας αγκαλιάσεις ή ακόμη και αγαπήσεις σαν να είμαστε οικογένειά σου. Να ανησυχείς, να δρας και να αποφασίζεις όπως κάνεις για τους κοντινούς σου ανθρώπους. Μόνο καλά έχουμε να προσμένουμε…. Μας λείπουν τέτοιοι εκπρόσωποι σαν εσένα Ελένη και εύχομαι ο Δήμος Αλμωπίας να το αφουγκραστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)