Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Δεν αποκλείονται λάθη στην καταμέτρηση σταυρών



Πληθαίνουν καθημερινά οι υποψίες ότι δεν αποκλείεται να έχουν γίνει λάθη στην καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης υποψηφίων
  Δημοτικών συμβούλων στον Δήμο Αλμωπίας. Λάθη που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο  στην γενική κατάταξη και την εκλογιμότητα . Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε και κάποιες αλλαγές . Τουλάχιστον δύο υποψήφιοι του Δημήτρη Μπίνου πιστεύουν ότι οι ψήφοι που ανακοινώθηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, και είναι πολύ περισσότεροι. Υπάρχουν και υποψήφιοι από τον συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη να διαπιστώνουν ότι  ο αριθμός ψήφων είναι διαφορετικός από αυτόν που είχαν οι αντιπρόσωποι . Για τυχόν λάθη βέβαια και διορθώσεις ή σχετικές ενστάσεις προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)