Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Αιτήσεις για 3 θέσεις υδρονομέων στον Δήμο Αλμωπίας

 



ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Με σκυμμένο κεφάλι , δι ασήμαντον αφορμή τελικά φεύγει η δημοτική αρχή Αλμωπίας. Δεν είναι σε θέση ούτε…. τις θέσεις των υδρονομέων να διευθετήσει  σωστά. ΄Ετσι σύμφωνα με ανακοίνωση που δεν έδωσε στον Τύπο , αλλά αναγκάστηκε να αναρτήσει στην διαύγεια, καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση για υδρονομείς στους Τσάκωνες , Γαρέφι και Προμάχους  . Επίσημος λόγος είναι η παραίτηση . Η αλήθεια όμως διαφορετική .
Στο Γαρέφι , στην βιασύνη του τους όρισαν υδρονομέα που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του νόμου ! Αν είναι δυνατόν!
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον 10 άτομα που ασκούν καθήκοντα υδρονομέα , στην θέση άλλων που φαίνονται στα χαρτιά
Μάλιστα κάποιοι από αυτούς εμφανίζονται θρασύτατοι και φέρονται να δήλωσαν σε συγκεκριμένες παρατηρήσεις συγχωριανών του , για πιθανούς ελέγχους, ότι γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι εισαγγελείς και επιθεωρητές εργασίες. Έχουν την διαβεβαίωση αιρετών του Δήμου ότι δεν μπορεί κανείς να τους ακουμπήσει.
Οι αιτήσεις για μία θέση υδρονομέα στα παραπάνω χωριά,  υποβάλλονται από σήμερα 13 Ιουνίου μέχρι 17 Ιουνίου και θα επιλεγούν από το δημοτικό συμβούλιο.


6 σχόλια:

  1. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ..ΔΙΟΡΊΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΩΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στον εξαπλατανο πρεπει να ντρεπονται γι αυτους που διορισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας σοβαρευτούμε λίγο κι ας δώσουμε επίσημα τα ονόματα όλων των υδρονομέων στη δημοσιότητα.Ας δωθούν επίσημα στοιχεία της αμοιβής τους και όποιος παρατηρεί κάτι παράξενο , να μπορεί να το καταγγείλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ : ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΥΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ---- ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΕΠΡΑΞΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειπαμε αγαπητε κυριε 2.31 οτι οι υδρονομεις κατανεμηθηκαν με τη συμφωνη γνωμη ολων των επικεφαλης συνδυασμών δημ συμβούλων.Κοινη συναινέση δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)