Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Σαρακηνοι: Λίγοι αλλα... Ευλογημένοι"

Χρόνιο αίτημα της εκάστοτε δημοτικής αρχής, απο την εποχή που ο Καποδιστριας μπήκε στη ζωή μας, αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί, η δημιουργία ενός δρόμου, ενός "δρόμου της Αριδαιας" που θα οδηγεί ΑΠΟ και ΠΡΟΣ τις τουριστικές περιοχές της επαρχίας μας ( Λουτρά Ποζαρ-Καιμακτσαλαν).


Αμέτρητες προσπάθειες, σχέδια και συζητήσεις για έναν δρομο που υπαρχει, αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ! Και πως να τον δει άλλωστε, αφου δεν εξυπηρετεί ψηφοθηρικούς σκοπούς, ούτε προκαλεί το ενδιαφέρον αυτών που εκμεταλλεύονται πρακτικά όλη αυτή την τουριστική κίνηση...

Είμαστε λίγοι αλλά...ευλογημένοι !

Ο εθελοντισμός στο μεγαλείο του λοιπον, για άλλη μια φορα απο τους κατοίκους των Σαρακηνών, που φρόντισαν να κάνουν ευκολότερη την πρόσβαση των εκατοντάδων επισκεπτών στην περιοχή μας, επισκέπτες που προέρχονται κυρίως απο την δυτική Μακεδονία και τη δυτική περιοχή των Σκοπίων και κατευθύνονται προς τα Λουτρά Ποζαρ.

Οι κάτοικοι λοιπον σε συνεργασία με τον Συλλογο Διατήρησης και Αναδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών "Αγγελης Γάτσος", φρόντισαν για τη συντήρηση του οδικού άξονα Αγρα-Μεγαπλατανου, και συγκεκριμένα του οδικού δικτύου Κεραςιά-Σαρακηνοι-Μεγαπλατανος, κάνοντας τον ασφαλέστερο, οχι μόνο για τους τουρίστες αλλα και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Ευχαριστουμε όλους όσοι βοήθησαν με τον τροπο τους.
Ευελπιστούμε σε καλύτερη αντιμετώπιση στο μέλλον.
 
Μην ξεχνάτε, οι Σαρακηνοι, ειναι χωριο της Αλμωπιας...











1 σχόλιο:

  1. ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ!!!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΟΥΝ-ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ-ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΙΟΘΕΛΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)