Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Μεγάλη επιστήμη οι αναβολές στον Δήμο Αλμωπίας



Με τον πιο επιστημονικό τρόπο η σημερινή διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας μεταφέρει τις …καυτές
πατάτες στην επόμενη δημοτική αρχή με εμφανή τον κίνδυνο πολλές υποθέσεις να παραγραφούν ή να αποβούν σε βάρος του Δήμου.
Έτσι η διακοπείσα  με πολύ έξυπνο τρόπο για σήμερα συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ματαιώθηκε , καθώς σύμφωνα με τον νόμο , όταν η συνεδρίαση ματαιώνεται και τα θέματα πηγαίνουν για συζήτηση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου . Είναι σχεδόν βέβαιο όμως ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο διότι  δεν θα υπάρξουν απαρτίες . Εικάζεται ότι η τακτική αυτή ήταν προσχεδιασμένη και προμελετημένη.

11 σχόλια:

  1. Τα λαμογια δεν εχουν χρωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλληλοκαλυψη και συγκαλυψη απο αυτους που ψηφιζουμε. Κριμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους μαυρισουμε πραγματικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Κ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ Κ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 480000 .. ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ.. ΠΑΣΟΗ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ Κ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορακια του φαγοποτιου απο σημερα και πισω. Αρπαχτρες και μικροψυχοι του αχταρμα.. Κοροιδα οι υπολοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απιθανοι οι ψευτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε παιδια ας τους μαζεψει καποιος ελεος!!!!!!!!!!!!! Μιλαμε οι ανθρωποι δεν παιζονται ΜΠΙΝΟ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ αλλιως θα τους κανεις παρεα γρηγορα Μιλαμε για εκδικηση και οτι αρπαξουμε οτι κρυψουμε οτι φαμε τωρα !!!!!!!!!!!! εχουν δικιο οι πιο πανω κορακια λαμογια αρπαχτρες και μικροψυχοι με μεγαλες τσεπες ολοι τους και λυπαμαι που το λεω αλλα και αυτοι που θαρθουν τα ιδια θα κανουν να τους υποχρεωσουν με το ζορι να να δωσουν λυσεις σε καποια θεματα και και οχι δεν εχουμε απαρτια και τα λοιπα ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΙΣΩΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πασοης και οι συν αυτω βρωμανε. Η διαφανεια ηταν φερετζες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοη ποιος πηγε εν ευθετω χρονο να προστατεψει το συναδελφο Παλικογλου εν Θεσσαλονικη;;;;;ςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φυσικα θα παει να τον προστατεψει πλακα κανεις? αυριο θα ειναι αυτος στη θεση του ! οταν θα βγουνε και τα δικα τους απλυτα στη φορα οχι παλικογλου ουτε η μπελιτσα δεν θα τους ξεπλενει εχω πολλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να πω περαστικαααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι απερχομενοι το μυαλο το ειχαν παντα πανω απο το κεφαλι τους. Γι αυτο και το φαγανε. Εξωπραγματιστες της τρυπιας πενταρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)