Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Από τον Αλμωπαίο ποταμό ο κροκόδειλος που εντοπίστηκε στην Κρήτη




ΑΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ




Τον γύρο της Ελλάδας κάνει η είδηση του κροκοδείλου που εντοπίστηκε στην… Κρήτη .
Ο κροκόδειλος είχε έρθει μετά της εκλογές στον Αλμωπαίο ποταμό για να κλάψει μαζί με τους χαμένους των δημοτικών εκλογών και να χύσουν όλοι μαζί κροκοδείλια δάκρυα . Επειδή  όμως διαπίστωσε ότι κάποιοι υποκρίνονταν και  έκλαιγαν ψεύτικα , αλλά και επειδή δεν θέλουν να κάνουν το χωματόφραγμα για να γεμίσει το ποτάμι , πήρε των οματιών του και αναζήτησε άλλο μέρος για να χύσει τα δάκρυα του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)