Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Επιθέσεις απερχόμενου δημάρχου Αλμωπίας σε υπαλλήλους




Νέες φραστικές επιθέσεις εξαπέλυσε και σήμερα το πρωί ο απερχόμενος δήμαρχος Αλμωπίας ,κατά δύο υπαλλήλων του Δήμου.
Μάλιστα σε εντονότατο  τόνο τις πέρασε γενεές δεκατέσσερις. Αιτία και πάλι η γνωστή υπόθεση της παραπομπής του στη δικαιοσύνη για καθυστέρηση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών έκτακτων υπαλλήλων του Δήμου. Είναι άξιο απορίας πάντως για ποιο λόγο  τις κατηγορούσε ξανά και σήμερα  ότι εξ αιτίας τους διώκεται για ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ.
Να σημειωθεί πάντως εκτός από την δικάσιμο του Σεπτέμβρη πήρε κλητήριο θέσπισμα , με την ίδια κατηγορία για τον Φεβρουάριο. Προφανώς δεν έβαλε μυαλό κανένας και έκαναν τα ίδια .

3 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΠΥΛΩΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΔΙΚΩΣ.ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ .
    ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΡΚΙ........Α ΚΑΙ ΕΙΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΙΚΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ.
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ,ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΕΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ . ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ Ο ΜΑΛ.....ΑΣ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΝ κ. ΠΑΣΟΗ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ .
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μια τρανταχτή απόδειξη ότι νοικοκυρεύτηκε ο δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)