Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Χαμός στην Όρμα με τα σκουπίδια





Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής στην Όρμα με τα σκουπίδια που έχουν γίνει βουνό.
Οι κάτοικοι σύμφωνα με πληροφορίες συγκεντρώνουν υπογραφές για έγγραφες διαμαρτυρίες προς πάσα κατεύθυνση. Το θέμα δεν αφορά μόνο την Όρμα βέβαια , που είναι ένα από τα τουριστικά χωριά της περιοχής . ίδια και χειρότερη είναι η κατάσταση στο Λουτράκι , την Αριδαία και σε όλα τα χωριά. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου είναι έντονες αλλά δεν τις ακούει κανείς . Μεγάλοεπίσης πρόβλημα είναι κα τα απορριμματοφόρα από τα οποία τρέχουν ζουμιά και προκαλείται έντονη δυσοσμία

7 σχόλια:

  1. τα παραπονα σας για τα ζουμια στον πασοη τον δημαρχο στην διευθηντρια την σαπφο και τον προισταμενο εργοταξιου ιατριδη αυτοι ειναι υπευθυνη για την καθαριοτητα και για αυτο περνουν και περισοτερα χρηματα σαν προισταμενοι και διευθηντες που ειναι στο δημο .Μπινο αλαξε τους γιατι θα εχει και εσυ την ιδια τυχη με το πασοη. Με ξενα κολιβα μνημοσυνο κανουν καποια ατομα στο δημο.........ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΖΟΥΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΣΟΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπίνο μην περιμένεις την 1η Σεπτέμβρη. Ανέλαβε από τώρα αλλιώς είσαι υπεύθυνος και σύ. Ο Πασόης δεν έχει κουράγιο ούτε να αναπνεύσει. Απάλαξε τον από το μαρτύριο. Κανε του πολιτική ευθανασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμάντη πόσα θέλεις να μας τρελάνεις; Νομίζεις ότι βρισκόμαστε σε λήθαργο; Ακόμα και η ΄΄κουτσή Μαρία’’ γνωρίζει, ότι κατ΄ εξαίρεση δουλεύουν συνεργεία καθαριότητας στο Λουτράκι, κατ΄ εξαίρεση όλοι οι κάδοι είναι λειτουργικοί στο Λουτράκι (δεν είναι τρύπιοι), κατ΄ εξαίρεση τα απορριμματοφόρα του Δήμου πάνε συχνότερα στο Λουτράκι κ.λ.π. Μη ταυτίζεις λοιπόν το χωριό σου ως θιγόμενο όπως και τα άλλα χωριά. Δεν αδικείς μόνο τους άλλους οικισμούς!!!! Αδικείς και τον εαυτό σου, γιατί υποτίθεται ότι πρέπει να υπηρετείς την ανεξάρτητη Δημοσιογραφία.
    Κατά τα άλλα, όχι μόνο θα πρέπει να επέμβει Εισαγγελέας, αλλά και οι υγειονομικές αρχές, γιατί κανείς δεν πρέπει να παίζει με την υγεία των ανθρώπων και ειδικότερα των μικρών παιδιών μας, τα οποία είναι και ανυποψίαστα στην ανικανότητα και την τρέλα που κουβαλούν οι μεγάλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια τα χάλια μας, και αφήστε να ευλογείτε τα γένια σας με σπόντες. Μιλάει για αγανάκτηση των κατοίκων της Όρμας. Αυτό συμβαίνει σήμερα. Ο Σαμάντης ανταποκρίθηκε με όποιο κόστος ως δημοσιογράφος στους κατοίκους του χωριού Όρμας και έτσι πρέπει να είναι πάντα ένας δημοσιογράφος. Όσο για τον ερχόμενο και τον απερχόμενο ο κόσμος έχει την προσωπική του άποψη. Ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)