Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ποιοι έδωσαν στην δημοσιότητα την πανηλίθια ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας;



Οι εσωτερικές διαμάχες στην Εύξεινο Λέσχη και η μανία κάποιων να γίνουν «Βεζύρηδες» στην θέση του Βεζύρη, ώθησε το χέρι τους την  Παρασκευή ,
πρωί-πρωί , να συντάξουν την ανόητη ανακοίνωση που ενέπλεκε τον σύλλογο με μια υπόθεση  ξυλοδαρμού που δεν είχε καμία σχέση.Δύο συγκεκριμένα άτομα ,ο ένας  κάτοικος Αριδαίας και ο άλλος κάτοικος σε χωριό της δυτικής Αλμωπίας,  σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την συνέταξαν  εν αγνοία του υπόλοιπου Διοκητικού Συμβουλίου.  Όλη η αλήθεια και οι ευσεβείς τους πόθοι κρύβονται στην παράγραφο:

Επιπλέον, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά, ότι όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό το άθλιο επεισόδιο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και θα διαγραφούν άμεσα από τον ιστορικό μας Σύλλογο, ο οποίος δεν ανέχτηκε και δεν πρόκειται ποτέ να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές.
Μάλλον όμως έπεσαν οι ίδιοι
 μέσα στον λάκκο που έσκαψαν …

9 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ Κ ΓΩ....ΠΟΙΟ Δ.Σ ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΠΟΙΟΙ...ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ?ΟΤΙ ΛΥΘΟΒΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ?ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΙ?ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Κ ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι πολύ που επιτέλους ξεκαθάρισε το θέμα με το ποιος ανέβασε την ανακοίνωση. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση κύριε Σαμάντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΙΡΓΗΣΑΝ ΕΤΣΙ... ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΛΕΣΧΗΣ...*ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ..*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να βγει ο προεδρος και με νεα ανακοινωση να ξεκαθαρίσει ποιος ευθυνεται για την βλακωδη αυτη ανακοίνωση, που εκθέτει ανεπανάληπτα τη Λέσχη μας, την κάνει μέρος του προβλήματος και την ευτελίζει στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας. Αν πάλι ευθύνεται ο ίδιος ο πρόεδρος νσ παραιτηθεί ως ανεπαρκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κριμα για το συλλογο να τον διοικουν τετοιοι ανευθηνοι ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή!!!
    Για μια καρέκλα που;;;;; Σε έναν πολιτιστικό σύλλογο!!!
    Την αξία σου και τη προσφορά σου μπορείς να την δείξεις και σαν απλός πολίτης. Χωρίς τίτλους!!!
    Χατεψτε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι τα καημένα τα παιδοβούβαλα, που κόντεψαν να σκοτώσουν τον άνθρωπο....φυλακή κι εκεί θα μάθουν έτσι τρυφερά που είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ayta ta paidovouvala opws proanaferetai me sxolio sas (10:01)8a eprepe prwta na rwthsete kai na ma8ete ti exoun kanei kai ti exoun prosferei me tis prakseis toys to oti bre8hkan se mia atyxh sthgmi exontas katanalwsei alkool xwris na epikrotw aythn thn praksh vevaia den shmainei oti 8a ta valoume kai fylakh...kai nomizw pws paraasxolh8hkame me ayto to provlhma pou sthn telikh den afora kanenan mas gia na metriasoume ligo ta pneymata..kalo 8a htan gia oloys....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φυσικά και δε θα τα βάλουμε φυλακή. Θα τα ανεχόμαστε να δέρνουν και να τρομοκρατούν. Και θα τα δικαιολογούμε σαν να 'ναι μωρά που δεν ξέρουν τι κάνουν. Όπως πάντα. Και αφού γίνουν άνδρες θα πάρουν το μήνυμα πως σ΄αυτόν τον τόπο όλοι είναι μ...κες και κυρίαρχοι οι δυνατοί. Και τότε ίσως φτάσουν σε εγκλήματα που δε "μαζεύονται". Πάντα υπό την "επήρεια" του αλκοόλ ...έτσι... για να χουν και δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)