Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

«Σφίγγα» ο Δημήτρης Μπίνος



Ούτε και οι πιο στενοί συνεργάτες του Δημήτρη Μπίνου ,μπορούν να εκμαιεύσουν τις προθέσεις του για την στελέχωση του Δήμου.
Δυο εβδομάδες απομένουν μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των προσώπων που πρόκειται να αναλάβουν πόστα. Στις 7 Σεπτεμβρίου θα γίνει η εκλογή Προεδρείου (έχει κατασταλάξει στο πρόσωπο) και την επόμενη μέρα θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των τριών αμειβόμενων και των δύο μη αμειβόμενων Αντιδημάρχων. Μέχρι το τέλος του μήνα  αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι συγκροτήσει των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων του δήμου και των διάφορων επιτροπών .
Το βράδυ της Τρίτης  συναντήθηκαν  εκλεγμένοι σύμβουλοι του και συζήτησαν πολλά θέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας πάντως δεν έγινε καμία κουβέντα για την κατανομή των αξιωμάτων . Είναι βέβαιο πάντως, όπως εκτίμησαν , ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος έχει κατασταλάξει σχεδόν για το 100%  της νέας διοίκησης.

3 σχόλια:

  1. NA EISAI SIGOYROS SAMANTH OTI DEN MPOREI NA APOFASISH ,GIATI DEN EXOYN APOFASISH OI ALLOI AKOMH.TOKSIKON PASOK GAR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι δε θα χρησιμοποιήσει καθόλου το Χουρσόγλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ; ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΛΛΗΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)