Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Απόλυτα κυρίαρχος ο Δημήτρης Μπίνος

Μόνο γέλια προκαλούσαν οι μέχρι σήμερα ευσεβείς πόθοι –διαρροές σε μέσω νεόκοπων που θεώρησαν ότι είναι το σύμπαν ,για πιθανά σχήματα στον Δήμο Αλμωπίας. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν, όπως και τις τρικλοποδιές που σχεδιάζουν συγκεκριμένοι κύκλοι.
Επειδή όμως και ο ίδιος είναι «παλιά καραβάνα » έχει υψηλό αισθητήριο αντίληψης και έχει πάρει την όλη κατάσταση στα χέρια του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που μέχρι σήμερα δεν έχει διαρρεύσει σχεδόν τίποτα για το σχήμα που πρόκειται να αναλάβει την διοίκηση του Δήμου μετά την 1 Σεπτεμβρίου.
Ο ίδιος φυσικά έχει κατασταλάξει και δεν περιμένει την τελευταία στιγμή. Απλά εκτιμάται ότι οι επιλογές του θα είναι  τέτοιες που να κάνουν τον Δήμο λειτουργικό και ευέλικτο , καθώς δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για περίοδο χάριτος. Τα προβλήματα έχουν οξυνθεί και τους πολίτες ενδιαφέρει η λειτουργικότητα του Δήμου  και όχι ποιο θα αναλάβουν αξιώματα.
Ασφαλώς οι επιλογές του θα σηματοδοτήσουν κατά πόσο αδέσμευτος και ανεξάρτητος νοιώθει . Μέσα δε από τις επιλογές αναμένεται να στείλει και τα αντίστοιχα μηνύματα , ποιος είναι τελικά το «αφεντικό» και ποιος έχει ευθύνη της Διοίκησης.
Αναμένεται να ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή  ότι οι διάφοροι αυτόκλητοι «κηδεμόνες» αποτελούν παρελθόν και δεν πρόκειται να παίξει το όποιο παιχνίδι θεωρούν αυτοί πρόσφορο για τον εαυτό τους  .

3 σχόλια:

  1. ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΦΥΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΕΣΩ ΝΕΟΚΟΠΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΜΕΣΟ ΝΕΟΚΟΠΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. '' Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν, όπως και τις τρικλοποδιές που σχεδιάζουν συγκεκριμένοι κύκλοι. Επειδή όμως και ο ίδιος είναι «παλιά καραβάνα » έχει υψηλό αισθητήριο αντίληψης και έχει πάρει την όλη κατάσταση στα χέρια του.'' ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χρυσο βραβειο κολοτουμπας στον πετρο....τον συμπαθησε ξαφνικα τον δημαρχο εεε τελειωνουν τα ψωμια σιγα σιγα ερχεται πεινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)