Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Τέλος στην μιζέρια



Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Αλμωπίας




Να δώσει τέλος στην μιζέρια και να ανοίξει μια νέα δημιουργική σελίδα με την συνδρομή όλων , στον Δήμο Αλμωπίας δεσμεύτηκε μεταξύ άλλων ο νέος Δήμαρχος  Δημήτρης Μπίνος., στον χαιρετισμό του στην τελετή ορκωμοσίας το απόγευμα του Σαββάτου .Απλός , λιτός και κατανοητός, έδωσε το στίγμα της νέας δημοτικής αρχής .Αναφέρθηκε στις όποιες προσπάθειες των προηγούμενων δημοτικών αρχών , αναγνωρίζοντας  την συμβολή τους για κάτι καλύτερο . Απάντησε ευγενικά και πολιτισμένα  στον απερχόμενο δήμαρχο που ισχυρίστηκε ότι παραδίδει έναν νοικοκυρεμένο δήμο, στον οποίο μείωσε τα χρέη , λέγοντας «ότι δεν είναι εικόνα αυτή στην Αλμωπία ,γεμάτη σκουπίδια και χωρίς ηλεκτροφωτισμό. »
Ο απερχόμενος δήμαρχος , μάλλον δεν κατάλαβε ότι αυτός είχε την ευθύνη της διοίκησης. Υπέδειξε στους διαδόχους  πώς... να διοικήσουν  και τους κάλεσε να συνεχίσουν τις δικαστικές διαδικασίες σε όσους ζημίωσαν τον Δήμο. Κάτι που απέφυγε να κάνει ο ίδιος στην θητεία του. Δήλωσε ότι θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση και θα ελέγχει την νέα δημοτική αρχή. 
Με διάθεση  εποικοδομητικής συνεργασίας  και γόνιμης αντιπολίτευσης και με την υποβολή προτάσεων εμφανίστηκαν οι αρχηγοί της υπόλοιπης αντιπολίτευσης Γιάννης Σηφάκης και Ανδρέας Κόγιος.
Να σημειωθεί ότι δεν προσήλθαν στην ορκωμοσία 10 σύμβουλοι τοπικών κοινοτήτων . Σε περίπτωση που δεν απουσίαζαν για σοβαρό λόγο , εκπίπτουν και στην θέση τους πηγαίνουν οι αναπληρωματικοί   
Περισσότερα αυριο

2 σχόλια:

  1. Κε ΜΠΙΝΟ,ΑΝ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΟΝΟ,ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΗΔΗ,ΧΑΜΗΛΩΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ.ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ,ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΑΤΕ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. as elpisoyme o neos dimarxos tha vali taksi kai sto ergotaksio oloi mera h ypalili pinoyn tsipoyra kai meta kavalane aporimatofora eleos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)