Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αθωώθηκαν Α. Καρατζά και Γιάννης Μαρμαρίδης ελλείψει…δόλου





ΤΟ ΔΙΑΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ ,ΑΛΛΑ…


Αθώους έκρινε το εφετείο Θεσσαλονίκης τους πρώην δημοτικούς συμβούλους του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου Αλέκα Καρατζά και Γιάννη Μαρμαρίδη , για την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης. Στην πρότασή του ο εισαγγελέας μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι βεβαίωσαν την παραλαβή έργου που δεν έγινε ,(αφορούσε την αποκατάσταση ΧΑΔΑ) δεν είχαν όμως δόλο.  Σε άλλο σημείο της πρότασής του είπε ότι η αρμόδια επιτροπή δεν πήγε να κάνει επιτόπιο έλεγχο …επειδή ο χώρος βρωμούσε. Να σημειωθεί ότι την εποχή εκείνη ο τοπικός τύπος είχε πληθώρα δημοσιευμάτων που συνοδεύονταν  από αντίστοιχες φωτογραφές

8 σχόλια:

  1. Οτι φαμε και οτι αρπαξουμε. Παλι αθωοι θαμαστε. Ετσι δουλευει το συστημα. Κριμα για τα παιδια μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαμανδη αντε γαμησου μαλαΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o samandis soy ftei re oyfo? ;oso gia to g.... uelei 2 atoma mipos prosferese?

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Γ....ΕΙ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ΄ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ. (ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πέτρος είναι το θύμα στην προκειμένη περίπτωση , αυτός που παρέσειρε τον Κο. ΤΣΑΝΤΑΛΗ σε αυτή την ιστορία με τα δικαστήρια ειναι ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ.Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όποιος τιμωρήθηκε στην Έδεσσα αθοώθηκε στο Εφετείο στην Θεσ/νίκη. Ο μόνος που τιμωρήθηκε από το εφετείο είναι ο Κος ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ και οι αυτού. Μήπως θα πρέπει να αναρωτιώμαστε για τις αποφάσεις των δικαστηρίων της Έδεσσας. Αν μπορεί κάποιος από αυτούς να μας δώσει κάποια απάντηση - εξήγηση θα είναι καλό για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. opoios aneigei to lako adeika pefth mesa oidios.o mesias ths almopias jebrakonetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον εβρισα το ν μαλακα διοτι δεν περναει αυτα που γραφουμε για το τσανταλη και τον παρουτογλου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. Τσανταλης παντως δεν εφαγε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)