Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Παναγίτσα-Πρόμαχοι Θυμήθηκαν τα αδικοχαμένα παιδιά τους



 
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας η «Δάφνη» Παναγίτσας και ο  ΑΣ Πρόμαχοι , θυμήθηκαν  και τίμησαν τα παιδιά τους που χάθηκαν άδικα .




Τις ημέρες αυτές συμπίπτουν οι επέτειοι δυο θλιβερών θανάτων  μια για κάθε ομάδα.
Για την ομάδα της «Δάφνης» ο θάνατος του ποδοσφαιριστή της Ιγνάτη Μυρίδη, γνωστού «Τάκη» που πριν ένα χρόνο πέθανε από τσίμπημα μέλισσας και για την ομάδα των Προμάχων ο θάνατος του Χρήστου Τζιβάνη, γνωστού «Σαργκάνη» που εξέπνευσε στο γήπεδο της Παναγίτσας, αγωνιζόμενος ως τερματοφύλακας.Το όνομά του φέρει σήμερα το γήπεδο  των  Προμάχων
Οι διοικήσεις των δυο συλλόγων οργάνωσαν ένα κοινό ποδοσφαιρικό μνημόσυνο και στην περιοχή πίσω από την βόρεια εστία του γηπέδου, κρέμασαν τις φανέλες των δυο αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών, ενώ  στην μέση κυμάτιζε η γαλανόλευκη.
Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και στη συνέχεια, οι αρχηγοί των δυο ομάδων κατέθεσαν ανθοδέσμες μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα.
Εντύπωση και θετικότατα σχόλια προκάλεσε η άψογη φιλοξενία της διοίκησης προς όλους τους παρευρισκόμενους, αφού εκτός από τετρασέλιδο ενημερωτικό έντυπο που διανεμήθηκε, μοιράστηκε δωρεάν καφές και κρύο τσάι προς όλους, παίκτες και φιλάθλους. Πρωτόγνωρη κίνηση που προάγει τον πολιτισμό και την ευγενή άμιλλα και φιλοξενία.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από τα
ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)