Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Αναβλήθηκε το Αθλητικό Πανόραμα στην Αριδαία λόγω βροχής



 Η έντονη βροχόπτωση χτύπησε και το Αθλητικό Πανόραμα  στην Αριδαία . έτσι οι σημερινές εκδηλώσεις αναβλήθηκαν για το πρωί της Δευτέρας στις 10 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο.

Όπως είναι γνωστό στην εκδήλωση πρόκειται να τιμηθούν για την μεγάλη προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Νικόλαος Ηλιάδης, Βαλέριος Λεωνίδης, Λεωνίδας Σαμπάνης, Βίκτωρας Μήτρου, Έλλη Μυστακίδου και Παύλος Σαλτζίδης . Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Αλμωπίας και το Γραφείο Αθλητισμού  του Δήμου.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες.

2 σχόλια:

  1. Είναι γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν ένας αρνητικός παράγοντας για την αναβολή του Αθλητικού πανοράματος στην πόλη της Αριδαίας. Αλλά όταν πρόκειται να οργανώσεις ένα τόσο σημαντικό γεγονός, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το αθλητικό γεγονός σε τοπικό επίπεδο, εφόσον οι Ολυμπιονίκες μας είναι πρότυπα για την νεολαία μας, ή θα έπρεπε να είναι, απαιτείται ιδιαίτερα προσεκτικός σχεδιασμός και όχι προχειρότητα. Επίσης ούτε είναι σωστό να χάσουν μάθημα οι μαθητές και μόνο από τα σχολεία της Αριδαίας αιχμαλωτίζοντάς τους ως θεατές- μαθητές, ενώ σίγουρα θα υπάρχουν μαθητές/τριες από άλλα σχολεία του δήμου οι οποίοι θα
    ήθελαν να παραστούν στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Υπάρχει βέβαια το ελαφρυντικό της νεοσύστατης δημοτικής αρχής.
    Με εκτίμηση
    Γιάννης Καλαϊτζίδης
    Πρόεδρος του Αθλητικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Ολυμπιάδα Εξαπλατάνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ 800 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΛΕΣΕ 1500 ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΕΒΙΔΗ. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΗΚΙΣΗΣ Κ;ΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)