Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ν.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ: «Σύντομα ο Δ. Μπίνος θα χάσει την πλειοψηφία»


 
ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ άσκησε ο επί 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αποστολίδης στη νέα δημοτική αρχή Αλμωπίας, η οποία συμπληρώνει μόλις ένα μήνα ζωής. . Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ , στην εκπομπή του Π. Σαμάνδη,ως απλός αλλά ενεργός πολίτης πλέον ,
κατέκρινε την επιλογή του Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου να  αναλάβει την Προεδρία της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών. Αναρωτήθηκε λέγοντας ότι ''δεν έχει άλλα στελέχη μορφωμένα να αναλάβουν τέτοιες υπεύθυνες θέσεις ;
Αντί  γι' αυτό όμως επέλεξε την διαχείριση των Λουτρών '' Πακέτο'' με τον Καθηγητή της τοπικής αυτοδιοίκησης ,Δημήτρη Βέσκο .Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί .Γνωρίζω για ποιο λόγο έκανε ο Δήμαρχος αυτή την επιλογή ''.Σε παρατήρηση  του παρουσιαστή ότι μιλάει με γρίφους και υπονοούμενα , κάτι που δεν είναι σωστό, απέφυγε να δώσει άλλες εξηγήσεις, επιμένοντας αρκετές φορές να επαναλαμβάνει «ξέρω τι λέω εγώ. Μακάρι να διαψευστώ. »
Σχολιάζοντας την παραίτηση του Χρήστου Χουρσόγλου , πριν ακόμα αναλάβει την προεδρία της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, είπε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Προέβλεψε δε « ότι σύντομα ο Δήμαρχος Αλμωπίας θα χάσει την πλειοψηφία στο Δημοτικό συμβούλιο και θα είναι όπως ακριβώς ‘κουκλοδήμαρχος’ . Δηλαδή μαριονέτα.  'Μόνο για τις παρελάσεις και για τις υπόλοιπες γιορτές' θα είναι».
Επίσης προέτρεψε τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο να αναλάβει και την ΔΕΥΑ Αλμωπίας .Να κάνει όπως ο Γ. Παπαδόπουλος. Να αναλάβει όλα τα πόστα.
Ο Ν. Αποστολίδης κατέκρινε και την αντιπολίτευση για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά της και κυρίως τον συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη , με τον οποίο πολιτεύτηκε και ο ίδιος, επειδή αρχικά διαφώνησε με την αυτοπρόταση του Δημάρχου για την προεδρία των Λουτρών, στην συνέχεια την ψήφισε.
Υπεραμύνθηκε της πολιτικής του Δ. Πασόη που νοικοκύρεψε τον Δήμο , μειώνοντας τα χρέη. Απόρησε όμως για το γεγονός, ότι ενώ έλεγε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να λυθούν απλές βασικές καθημερινές ανάγκες του Δήμου, άφησε ταμείο στον επόμενο Δήμαρχο 1, 7 εκ. ευρώ.
«Δεν γνωρίζω πότε μπήκαν τα χρήματα, είπε. Αν υπήρχαν όμως  από καιρό ,τότε ήταν μεγάλο λάθος να μη τα χρησιμοποιήσει» τόνισε χαρακτηριστικά .
Ο ίδιος δήλωσε ,πάντως ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την καθαριότητα, διότι παρά τις εξαγγελίες της  νέας δημοτικής αρχής εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά προβλήματα.
Κατέκρινε την θέση του Δημήτρη Μπίνου, στη πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον προκάτοχό του ,επειδή είπε:«Τόσα μπορούσε, τόσα έκανε»
Τέλος , θεώρησε υποκριτικές τις προεκλογικές απόψεις του Δημήτρη Μπίνου, για την κατά κόρον χρήση του αυτοκινήτου του Δήμου από τον προκάτοχό του Δ. Πασόη για  «ιδιωτικές χρήσεις» που κατέκρινε τότε
«Το ίδιο κάνει και ο σημερινός δήμαρχος, υποστήριξε ο Ν. Αποστολίδης. Κάθε απόγευμα πηγαίνει στο χωριό του το Γαρέφι , με το αυτοκίνητο του Δήμου.»

15 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ( ΘΗΤΕΙΑ ΤΑΚΗ ΜΠΙΝΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολάκη... αν σε βάλει στη ΔΕΥΑ τώρα που χήρεψε....θα θυμηθείς οτι είστε χρόνια φίλοι και οτι τελικά είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Δε θα συμβεί όμως. Μην ελπίζεις. Έχει βάλει σκοπό την ολοκληρωτική και ανευ όρων πολιτική σου εξόντωση. Φένεται τον πλήγωσες κάποτε πολύ και δε ζήτησες γονατιστός δημόσια συγνώμη.

      Διαγραφή
  2. αποστολιδη κολοτουμπα .............καθηγητη της διαπλοκης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αα ρε νικολακη πικραμένε.Να κάνω κι εγω μια πρόβλεψη? Αν σου κουνησει το δαχτυλάκι ο θεολόγος θα γίνεις το σκυλάκι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό με το αυτοκίνητο και μένα με έκανε εντύπωση. Ντροπή να κατηγορεί και μετά να τα κάνει ο ιδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δειξε μου ρε ξυπνιε που κατηγορησε τον Πασοη γι αυτο. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ας πούμε ήρεμα μερικές αλήθειες χωρίς προκαταλήψεις: 1ον ο Πασόης που καλώς έχασε τις εκλογές άφησε ,ναι ταμείο στο Δήμο! ο Πασόης έκανε φοβερή οικονομική διαχείριση αλλά έπεσε η ποιότητα ζωής των δημοτών ειδικά στην Αριδαία.3ον : καλά κάνει ο Αποστολίδης και καθε δημότης που τολμά επώνυμα να πει τη γνώμη του.Χορτάσαμε από αοριστίες και φήμες.4ον: ο Δ.Μπίνος ξεκινάει με όρεξη και ΠΡΟΣΕΞΤΕ !!! είμαστε όλοι μαζί του αρκεί να προσπαθήσει και να δείξει έργο. Οι δε συνεργάτες του ,εαν είναι έμισθοι θα κριθούν επίσης πολύ αυστηρά..γιατί όπως λένε όλοι οι ειδικοί ....όποιος τολμά και ασχολείτε με την τοπική αυτοδιοίκηση τέτοιες εποχές ή τρελός είναι ή ήρωας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με όλες τις παρατήρησης που κάνης εκτός από το όνομα του Κου Αποστολίδη.
      Κάποιος ο οποίος έχει εκβιάσει για το συμφέρων του και οι δημόσιες πολιτικές απόψεις του είναι μόνον για το συμφέρων του δεν έχει το δικαίωμα να κάνη κριτική σε κανέναν .
      Αυτός είναι και ο λόγος που τον αποκαλούν κολοτουμπα

      Διαγραφή
  7. Απο που προκειπτει οτι αφησε ταμειο??? Επειδη το λεει ο ιδιος δτα καφενεια? Φυσικα και δεν αφησε. 450.000 χρεη απο το 13 και άλλα τόσα απο το 14. Κατα τα αλλα μιλαει για ταμειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε Αποστολίδη...προσπάθησες και παλιά να εκβιάσεις τον Μπίνο (ναι αυτόν που κατάλαβες) και σου έδωσε τα παπούτσια στο χέρι μαζί με μερικά νούμερα ακόμα. Προσκύνησες και σε ξαναπήρε..όπως βλέπεις οι εκβιασμοί δεν πέρασαν ούτε τότε ούτε και τώρα...δεν ξέρεις τόσα χρόνια ποιος σε τίμησε και με ποιον πρέπει να είσαι ξύπνα επιτέλους και μην λες άλλες ανοησίες. Καλός μαθητής ποτέ δεν ήσουν, αλλά πόσα μαθήματα πρέπει να πάρεις καημέεεενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. apostolidis o megaliteros kolotoumpas olon ton epoxon apostoliti o mpinos se estile sto kreopolio mono gia egi kanis ekbiasmous o mpinos den sikoni emines ategos parakalous na se paroun apostoliti telioses esi kai pareasou teliosate kalla krasia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. APOSTOLITHS O KOLOTOUMBAS 3 XRONIA ELEGES STON PASOI KALINIXTA KE MTA EGINES PSOIKOS APOSTOLITDH K A L I N I X T A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η τριπλέτα ήταν Αποστολίδης-Ζιάκας-Τσαβδάρης. Πως κατάφερες ρε θεολόγε να τους ξεκάνεις και τους τρεις? Πρέπει να είχες αξιόλογη βοήθεια. Τώρα πια...τελειώσανε..ο κόσμος θα τους ξεχάσει για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AP0STLITHS EPI PASOI APOKALES TON PASOI OTH OUTE PROETROS STO LOUTRAKH TEN KANH META ANERH OLES THS KATIGORIES POU TOU ELEGE KE KATEBENH STO YTIO SINTIASMO TA SIMPERASMATA TIKASAS K O L O T O U M P A S

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)