Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Εκδήλωση «70 χρόνια από το τέλος της γερμανικής Κατοχής»



 


Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την απελευθέρωση της χώρας από τους Γερμανούς,
διοργανώνει εκδήλωση στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στον Γράμμο, την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11:30.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χάγκεν Φλάισερ, με θέμα «Η μακρά σκιά του πολέμου: ελληνο-γερμανικές σχέσεις 1944-2014». Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής, Δρ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου. Θα ακολουθήσει συζήτηση.


Είσοδος ελεύθερη


Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης
Λιβάδια Κοτύλης, 52051 Νεστόριο, Καστοριά
τηλ. 24670 62136
http://grammos-pes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)