Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

.Εκλογές της ΚΕΔΕ




Η μεγάλη ανατροπή που έγινε στη Διοίκηση της ΚΕΔΕ, με την άνετη επικράτηση του συνδυασμού «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση» και την εκλογή του Δημάρχου Αμαρουσίου
Γιώργου Πατούλη στη θέση του Προέδρου, μας γεμίζει με ελπίδα για αναβάθμιση του θεσμού.
Ταυτόχρονα, η επανεκλογή του άμεσου συνεργάτη μου Γιάννη Μουράτογλου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, όχι μόνο διασφαλίζει αλλά και ενδυναμώνει την παρουσία μας στον κεντρικό αυτοδιοικητικό θεσμό της χώρας.
Η παρουσία μας στην ΚΕΔΕ κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο είχε εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο στην υλοποίηση χρηματοδοτούμενων έργων αλλά και στην έγκαιρη ενημέρωση για οικονομικές αποφάσεις και εξελίξεις, που μας βοήθησε στην αντιμετώπιση των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων του Δήμου Έδεσσας.
Πιστεύω ότι οι εξελίξεις στη Διοίκηση της ΚΕΔΕ είναι προς τη θετική κατεύθυνση και θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει για αναβάθμιση του θεσμού.

1 σχόλιο:

  1. αφου εκλέχτηκαν αμέσως την καθαριοτητα σε ιδιωτες και τα τεχνικα εργα σε ιδιωτες. Οι δημοι να γινουν μικροι και να σχολασουν οι αργοσχολοι. Τι άδικα πήρανε 60%???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)